ALP: “YENİ HEDEFLER İÇİN GÜÇLÜ MECLİS, GÜÇLÜ HÜKÜMET, GÜÇLÜ TÜRKİYE”

 

 

 

 

 

 

AK Parti Gölcük İlçe Teşkilatı Daraltılmış İlçe Danışma Toplantısını gerçekleştirdi. İdris Alp’in başkanlığında yapılan toplantıya, Kocaeli Milletvekili ve adayı Radiye Sezer Katırcıoğlu, Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş’te katıldı. Alp yaptığı konuşmada, “Ülkemizin geleceği ve hedefleri için Güçlü Meclis, Güçlü Hükümet, Güçlü Türkiye düşüncesiyle milletimiz yine AK Parti’yi destekleyecek, buna inancımız tam, sokakta görüyoruz” dedi.

 

 

 

 

AK Parti İlçe Teşkilatı, İdris Alp başkanlığında 24 Haziran’da yapılacak Cumhurbaşkanlığı ve milletvekili seçimleri için gece gündüz demeden çalışıyor. Bu yoğun temponun yanında geçtiğimiz akşamda  Daraltılmış İlçe Danışma Toplantısı yapıldı. Toplantıya Kocaeli Milletvekili ve adayı Radiye Sezer Katırcıoğlu, Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş, parti yöneticileri, mahalle başkanları, meclis üyeleri, kadın ve gençlik kolları katıldı.

MİLLETİMİZ YIKIM İTTİFAKININ FARKINDA

İlk olarak teşkilatlara seslenen Başkan Alp, “24 Haziran Türkiye tarihinin en önemli seçimleri olacak. Teşkilatlar olarak bunun bilicindeyiz ve yoğun bir tempoda hep birlikte çalışıyoruz. Sizlerde bu noktada büyük çaba sarf ediyorsunuz, hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Bu seçimler ülkemiz adına var oluş seçimleri olacak. 16 yıldır yaptığımız hizmet hamlesi sonunda 2023, 2053, 2071 hedeflerimiz doğrultusunda önemli bir dönemeci döneceğiz. Ben eminim ki milletimiz, yıkım ittifakına geçit vermeyecek ve ülkemiz GÜÇLÜ MECLİS, GÜÇLÜ HÜKÜMET, GÜÇLÜ TÜRKİYE anlayışını yerine getirerek partimizin yönetiminde hedeflerine  doğru emin adımlarla ilerleyecek. Bu ilerleyişte de hepinizin desteği çok önemli. Sizleri seçime kısa bir süre kala daha özverili çalışmaya davet ediyorum. İnsanlarımıza hükümetimizin yaptıklarını, ülkemizin geleceğinde neler olacağını bizler anlatacağız. 16 yıllık hizmet sürecini iyi aktarmalıyız ki, milletimiz algı operasyonlarının, yalanların kurbanı olmasın. Karşımızda gerçekten ne dediğini bilmeyen, ülke gerçeklerinden kopuk, sadece Türkiye’yi ve projeleri durdurma niyetinde olan bir muhalefet var. Milletimiz bu yıkım ittifakının farkında ve inşAllah bu zorlu süreçten zaferle çıkacağız ve 24 Haziran akşamı zaferimizi hep birlikte kutlayacağız” dedi.

“YENİ ZAFERLERE ULAŞACAĞIZ”

Alp sonrasında Başkan Ellibeş’te bir konuşma yaptı ve özveriyle 16 yıldır 12 seçimdir çalışan teşkilatlarımızla, milletimizin desteği ile yine zafere ulaşacağımıza inancım tamdır dedi ve teşkilatlara birlik beraberlik mesajı verdi. Kocaeli Milletvekili ve adayı Radiye Sezer Katırcıoğlu sözü aldı ve önemli açıklamalar yaptı şunları söyledi: “’Yine milletimizin huzurundayız. AK Parti olarak 2002’den bu yana hem ülkede, hem de siyasette yaşanan büyük değişimin oluşturduğu siyasi olgunluk, bilgi, tecrübe ve birikimimizle yeni dönemde de ülkemize ve milletimize ve zorlu hedeflere koşmak için hazırız. Milletimizin bizlere verdiği güçle; 24 Haziran seçimleriyle birlikte ezber bozan bir anlayışla yeni bir Türkiye için yine yola çıkıyoruz” dedi.

“GÜÇLÜ BİR SIÇRAMA YAPMANIN VAKTİ GELDİ”

Devamında konuşan Katırcıoğlu, “Milletimiz biliyor ki, ülkemizde güven ve istikrarın garantisi haline gelmiş bulunan AK Parti, verdiği sözleri tutar ve ortaya koyduğu hedeflere ulaşır. Türkiye 24 Haziran’da geleceğini oylayacak. Türkiye’nin zaman kaybına tahammülü yoktur. Yeni yönetim sistemimizle birlikte ekonomik büyümemizde ve sosyal refah artışımızda çok daha güçlü bir sıçrama yapmanın vakti gelmiştir. 24 Haziran’da halkımızın desteğiyle Türkiye şahlanacaktır” diye konuştu. Konuşmaların ardından danışma meclisi karşılıklı yapılan sohbetle son buldu. Haber: Serkan SIDAL

 

 

 

 

 

Print
Yorumlar: 0

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)

7 + 1 =