ALP VE ELLİBEŞ BUGÜN DE DONANMA VE YENİ MAHALLE DE İDİ

 

 

 

 

 

AK Parti Gölcük İlçe Teşkilatı, Şehrim 2023 Projesi kapsamında ilçemizde sahaya inerek Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş ile birlikte mahalle mahalle gezmeye devam ediyor. Sorun ve sıkıntılar yerinde tespit edilirken, mahallelilerle sohbet edinip, yapılmasını istediklerini de not alınıyor.

 

 

AK Parti Gölcük İlçe Teşkilatı, Şehrim 2023 Projesi kapsamında ilçemizde sahaya inerek Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş ile birlikte mahalle mahalle gezmeye devam ediyor. Sorun ve sıkıntıları yerinde tespit edip, vatandaşlar nasıl bir Gölcük istiyorsa o hayalleri gerçekleştirmek, talep ve eleştirileri yerinde öğrenmek amacıyla yapılan bu ziyaretler kapsamında Piyalepaşa ve Şehitler Mahalleleri sonrasında bugün de Donanma ve Yeni Mahalle ziyaret edildi. AK Parti İlçe Başkanı İdris Alp ile birlikte parti yöneticilerinin de katıldığı bu ziyarlere Başkan Mehmet Ellibeş ve başkan yardımcıları da eşlik etti. Caddeleri dolan Ellibeş ve Alp,  vatandaşlarla sohbet edip mahallelerin eksiklerini tespit etti. Kent genelinde yapılan projelerle ilgili bilgiler verilip önümüzdeki süreçte neler yapılacağı anlatıldı.

İKİ GÜNDÜR YAPTIĞIMIZ ZİYARETLER FAYDALI GEÇİYOR

Hayata geçirdiğimiz Şehrim 2023 Projesi kapsamında ziyaretlerimizi bugünde Donanma ve Yeni Mahalle’de sürdürdük diyen Başkan Alp, vatandaşlarımızla buluştu. Kentimiz caddelerinde dolaşıp halkımızın sorunlarını dinledik, yapılmasını arzu ettikleriyle ilgli notlar aldık. İki gündür yaptığımız bu ziyaretler oldukça faydalı geçiyor. Önümüzdeki günlerde diğer mahalleleri gezip oralarda da aynı çalışmaları yapacağız” dedi.

EKSİKLERİN ÇÖZÜMÜ İÇİN TALİMAT VERDİ

Başkan Ellibeş, incelemeleri sırasında yaptığı açıklamada; “Yapılan çalışmaları inceleme adına başkan yardımcılarımız, meclis üyelerimiz, daire müdürlerimiz ve AK Parti İlçe Başkanı İdris Alp ve yönetim kurulu üyeleriyle birlikte geziyoruz. Planlanan doğrultuda hiçbir ayrım gözetmeksizin çalışmalarımızı yapıyoruz. Bu tür ziyaretlerimizde vatandaşlarımızın yapılan hizmetlerden memnuniyetini gördükçe mutlu oluyoruz. Birçok alanda sürdürdüğümüz çalışmalarımızın bir kısmını tamamladık, bir kısmında ise çalışmalarımız devam ediyor. Başkan Yardımcılarımız ile birlikte biten ve yapımı devam eden çalışmaları yerinde inceliyoruz, muhtarlarımız ve vatandaşlarımızla sohbet etme imkanı buluyoruz” dedi. Ellibeş ayrıca mahalleleri gezerek eksiklikleri ve sıkıntıları inceledi ve gerekli işlemlerin gerçekleştirilmesi için talimat verdi. Haber: Serkan SIDAL

 

 

 

 

Print

Untitled-2

Yorumlar: 0

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)

+ 34 = 43