ALP GENÇLERE BÜYÜK ÖNEM VERİYOR

AK Parti Gölcük İlçe Başkanı İdris Alp gençlere büyük önem veriyor. Geçtiğimiz akşamda Çamlıca Kafe’de gençlerle bir araya geldi. Alp yaptığı açıklamada, “Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın yolundan yürüyen genç kardeşlerimiz ile hasbihal ettik ve çok faydalı biri buluşma oldu. Bu ülkenin böyle gençlere çok ihtiyacı var” dedi.

 

 

 

 

AK Parti Gölcük İlçe Başkanı İdris Alp gençlere büyük önem veriyor. Geçtiğimiz akşamda Çamlıca Kafe’de gençlerle bir araya geldi. AK Parti Gençlik Kolları Başkanı Murat Uzuner ve yönetiminden bazı isimlerin de katıldığı buluşmaya ilgi çok büyük oldu.  Gençlerle zaman geçiren ve sık sık sohbet toplantıları düzenleyen Alp yaptığı açıklamada, “Geleceğimiz olan gençleri hem bilinçlendirmek, hemde siyasetin içinde olmalarını sağlamak bizim görevimiz, onlar ülkemizin, vatanımızın ve bayrağımızın en büyük savunucuları olacak. Bizim bıraktığımız bayrağı daha yükseklere taşıyacaklar” dedi.

 

“BU ÜLKENİN BÖYLE GENÇLERE İHTİYACI VAR”

Gençlerin ülke siyasetine ve geleceğine yön verebileceğine inanmış bir lider olan Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğanın yolundan yürüyen genç kardeşlerimiz ile hasbihal ettik ve çok faydalı biri buluşma oldu diyen Alp, “Bu ülkenin böyle gençlere çok ihtiyacı var. Bu gençler gibi ülkenin sevdasını yüreğinde hisseden, milli ve manevi değerlerine bağlı, bayrağına, vatanına ve toprağına sahip çıkan genç nesillere çok ihtiyaç var. Bugün el birliğiyle kadınıyla genciyle yaşlısıyla erkeğiyle çocuğuyla hep birlikte olacağız” dedi. Haber: Serkan SIDAL

 

 

 

 

 

Print
Untitled-2
şen balık
Yorumlar: 0

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)

92 − 83 =