“Alo… Buyurun Gönül Taksi”

Kendini tanıtarak telefonlara bakan Mimar Sibel Gönül, vatandaşlardan adreslerini isteyerek ihtiyaç olan bölgeye taksicileri yönlendirdi.

AK Parti İzmit Belediye Başkan Adayı Mimar Sibel Gönül, İzmit Valilik Konağı karşısında bulunan Deniz Taksi Durağı’nda taksici esnafının misafiri oldu. Taksi durağını arayan vatandaşların telefonlarına bakan Gönül, “Alo Deniz Taksi buyurun” diyerek telefonları cevapladı. Ben AK Parti İzmit Belediye Başkan Adayı Sibel Gönül diyerek kendini tanıtan Gönül, vatandaşlara hayırlı günler diledi. Vatandaşların adres bilgilerini alan Gönül, duraktaki taksicileri ihtiyaç olan bölgelere yönlendirdi. Ziyaret sırasında birçok telefona bakan Gönül, ‘bereketli geldim’ diyerek taksi durağı esnafına espri yaptı.

AYRILMAZ BİR BÜTÜNÜZ

Ziyaretlere konuşan Gönül, “Deniz Taksi bizim en eski taksi duraklarımızdan birisidir. Ben bu mahallenin çocuğuyum. Yeni Turan ve 50. Yıl okullarında okudum. Hepimiz bu kentin birer parçasıyız.  Ayrılmaz bir bütünüz. Allah nasip eder Belediye Başkanı olursak, insanımızla her zaman bir araya gelerek, onların sevinçleri ve sıkıntılarında hep yanlarında olmaya özen göstereceğiz” dedi.

EMANETE SAHİP ÇIKACAĞIZ

Taksi durağı ziyaretinde taksiciler ile konuşmasının devamında Gönül, “Sahip olduğumuz kültür, geldiğimiz gelenek ve ecdadımızdan edindiğimiz mirasın gereği, Bu makamların sahibi değil emanetçisi olarak, hemşerilerimiz bizlere yaşadıkları yer olan İzmit’i emanet ederlerse, emanetlerini canımız pahasına koruyacağımızın bilinmesini isterim” ifadelerine yer verdi.

Yorumlar: 0

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)

+ 88 = 95