“Allah Rızası için bana yardım edin”

Gölcük Şirinköy Kalıcı Konutları, İpekyolu Mahallesi, 5. Ada, A 4 Blok, Kat 3, Daire 6’da ikamet eden KOAH hastası Çetin Yavuz, hastalığından ötürü çalışamadığını belirterek, yaşadığı zor günlerini gazetemize anlattı.

KOAH hastası olduğundan ötürü çalışamadığını belirten Çetin Yavuz, maddi desteğe ihtiyacı olduğunu söyledi. Hayırsever ve yardımseverlerden bu zor süreçte kendisine destek olmalarını isteyen Çetin Yavuz şunları anlattı:

‘Kiram ve faturalarım birikti, ödeyemiyorum. Ev sahibim devamlı beni arıyor’

‘KOAH Hastası olduğum için çalışamıyorum, sigortam yok. Bu zor süreçte maddi desteğe ihtiyacım var. Kiram ve faturalarım birikti, ödeyemiyorum. Ev sahibim devamlı beni arıyor. Çok zor durumdayım. Gölcüklü kardeşlerim yaşadığım zor süreçte bana destek olsun. Şirinköy Kalıcı Konutları, İpekyolu Mahallesi, 5. Ada, A 4 Blok, Kat 3, Daire 6 adresinde oturuyorum. 48 yaşındayım. Eskiden Toptan Gıda İşinde çalışıyordum, sağlık durumum elvermeyince işimi yapamaz hale geldim. Yardım edebilecek durumda olan kardeşlerimin Allah rızası için desteğini istiyorum’ dedi.  Gölcük’te ikamet eden KOAH Hastası Çetin Yavuz’a destek olmak isteyenler 0 530 678 80 15 numaralı telefondan kendisine ulaşabilirler.

Yorumlar: 0

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)

1 + 2 =