ALLAH HERKESE BÖYLE KARDEŞ OLABİLMEYİ NASİP ETSİN!

On beş yıl boyunca Gölcük belediye başkanlığı yapan, 5 yıl İl Başkanı görevinde bulunan ve şimdi AK Parti Kocaeli Milletvekili Adayı Mehmet Ellibeş’i, Gölcük bağrına basıyor.  En büyük kanıtını da Gölcük, geçtiğimiz günlerde AK Parti Gölcük seçim irtibat bürosunun açılışında gösterdi. Doğduğu, büyüdüğü, evlendiği, baba olduğu hatta dede olduğu memleketinde Gölcük’te binlerce insanın desteği ve katılımı ile büyük bir sevgi seli ile karşılandı Mehmet Ellibeş Gölcük’te.
Gölcük’lülere de büyük bir teşekkürle seslendi Ellibeş, çünkü gördüğü büyük destek bir kulu oldukça duygulandıracak, onurlandıracak bir destekti. AK Parti Gölcük İlçe Başkanı Çetin Seymen’in ev sahipliğinde, teşkilatın tüm kademeleri, kadın kolları, gençlik kolları o güne büyük hazırlanmışlardı. Görünen kalabalıkta aslında bunun kanıtıydı. Ve tabi ki Ellibeş’i sevenler, dostları da orada hazırlardı.
AĞABEY DESTEĞİ
Bir destek de vardı ki, oldukça anlamlı olan o da yetmişli yaşların ortasında olan ağabey desteğiydi Ellibeş’e. Gölcük’te spor adamı olarak bilinen Ellibeş’in ağabeyi Adem Ellibeş’de, 2023 seçimleri için çok çalışan isimler arasında.  Eski siyasetçi olan Adem Ellibeş, 1970,1980 ve 1990 yıllarında aktif siyasetin içerisinde olan bir isimdi. Kardeşi Belediye Başkanı olduktan sonra aktif siyaseti bırakarak AK Parti’nin gönüllü isimlerinden oldu. Bugünün AK Partilisi, fakat eski Doğru yolcu olan Adem Ellibeş,  siyaset serüveninde aslında kardeşini hiç yalnız bırakmayan bir abi oldu. Hep arka plandan desteğini verdi kardeşine.
Cumhurbaşkanı hayranlığıyla bilinen Adem Ellibeş, 2023 seçimleri için,  sahaya indi aslında. Eskiden gelen tabanını hiç kaybetmeyen ağabey Ellibeş, tüm eski Doğru yolcuları, gençleri, tanıdığı her ismi tek tek ziyaret ederek sahada seçim çalışması yapıyor.
Ağabeyinin desteğini hak ediyor mu derseniz Ellibeş, evet hak sonuna kadar ediyor. Hangi göreve gelirse gelsin, hangi makamda olursa olsun, en önemli görüşmelerinde bile kendisini ağabeyi arasa o telefonu muhakkak açan, saygısında hiçbir zaman kusur etmemiş bir kardeştir Mehmet Ellibeş. Aralarında ki sevgi ve saygı takdire şayandır. Cumhurbaşkanına gönülden bağlılığı, hem de canı gibi sevdiği kardeşini bu yolda yalnız bırakmayan ağabey, her gün kapı kapı geziyor, gerekirse yağmurda ıslanıyor ama her durumda ağabeyliğini yapıyor.
Ne diyelim Allah herkese böyle kardeşlik nasip etsin…

 

Yorumlar: 0

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)

9 + 1 =