ALKIŞLAR TEMAD’A

Türkiye Emekli Astsubaylar Derneği TEMAD’ın geleneksel hale getirdiği Koruma altındaki çocuklara iftar programının ikincisini Karamürsel bölgesinde devlet korumasında bulunan çocuklarla gerçekleştirdi.

Türkiye Emekli Astsubaylar Derneği (TEMAD) Gölcük Şubesi Başkanı Bekir Tülü ve yönetimi,  Devlet Korumasındaki çocuklara yönelik yaptıkları iftar programının ikincisini Karamürsel’de Devlet Koruması altında olan çocuklarla Köfteci Nurettin’de yaptı.

İZMİT’TE 203, KARAMÜRSEL’DE 77 ÇOCUK

Başkan Tülü, “Her sene geleneksel hale getirdiğimiz, devlet yurtlarında kalan çocuklarımızla iftar programını, İzmit ve Karamürsel’de yaptık. İzmit’te 203, Karamürsel’de 77 çocuğumuzla vakit geçirmiş olduk. Bir farklı akşam yaşamalarına imkan sağlamak istedik. Başka bir yerde yemek yemiş oldular. Birbirlerini görmüş oldular. Bir çoğu arkadaş, kardeş.  Beraber vakit geçirme imkanları oldu. Kentimizi yönetenlerin de bu tip faaliyetlere katılmasını beklerdik ama programları yoğun olduğu için katılamadılar. Bize bu konuda destek olan herkese teşekkür ediyoruz” dedi.

 BAYRAMLAŞMAMIZ PAZARTESİ GÜNÜ

Başkan Tülü, “Ramazan Bayramı ile ilgili olarak Pazartesi günü derneğimizde, saat 14.00’de bayramlaşma programımız olacak. Tüm meslektaşlarımızı bayramlaşma programımıza bekliyoruz. Bu vesileyle tüm halkımızın Ramazan Bayramı’nı kutluyoruz” dedi.

Türkiye Emekli Astsubaylar Derneği Gölcük Şubesi, umarız Gölcük’e ve tüm STK’lara örnek olmuştur dileği ile Gölcük Vizyon Gazetesi olarak, Temad Gölcük Şubesi başkanı Bekir Tülü ve yönetimine teşekkür ederiz.

Yorumlar: 0

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)

21 − 16 =