ALKIŞLAR, EFE TUR’A!

Efe Tur, bulaşıcı hastalıklara karşı önlemini aldı

Türkiye’nin en büyük yolcu taşımacılığı firmalarından biri olan, 30 yılın vermiş olduğu deneyimi ile her gün yolcularını sevdiklerine kavuşturan Efe Tur, “Sağlıklı Yolculuk” temasıyla bünyesinde bulunan tüm araçlarda salgın hastalık riskine karşı dezenfeksiyon ve sterilizasyon çalışmalarını arttırdı.

Efe Tur, yolcularının sağlıklı ve temiz bir ortamda seyahat edebilmesi için bünyesindeki tüm araçlarında temizlik çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Günlük olarak araç içi ve dışı temizliklerin sefer bitiminde gerçekleştirildiği Efe Tur’da son günlerde dünya genelinde etkili olan salgın hastalık riskine karşı önlemler de arttırıldı. Sağlık Bakanlığı onaylı ithal biyosidal ürünlerle araç içlerinde dezenfeksiyon çalışması gerçekleştirilirken, yolcuların daha sağlıklı ve huzur içerisinde yolculuk yapmaları sağlanıyor.

TEMAMIZ “SAĞLIKLI YOLCULUK”

Efe Tur’un Kocaeli’deki genel merkez garajında gün boyu devam eden dezenfeksiyon çalışmaları hakkında bilgi veren Efe Tur Kurumsal İletişim ve Yolcu İlişkileri Yöneticisi Samet Türkyılmaz, “Sağlıklı Yolculuk” temasıyla her yıl periyodik olarak gerçekleştirilen dezenfeksiyon çalışmalarını bu yıl daha da arttırdıklarını söyledi. Türkyılmaz, “Araçlarımızda normal, rutin temizlik işlemleri her sefer sonrasında zaten gerçekleştiriliyordu. Şu anda dünyada söz konusu olan yaygın üst solunum yolu enfeksiyonu riski nedeniyle biz bu periyodik olarak uyguladığımız temizlik ve dezenfeksiyon işlemlerimizi arttırdık. Yolcularımızın içi rahat olsun çünkü biz Efe Tur olarak bu konu ile ilgili üzerimize düşen sorumluluğu yerine getirdik, getirmeye de devam ediyoruz. Yolcularımız gönül rahatlığıyla yolculuklarını gerçekleştirebilirler” dedi.

 

Yorumlar: 0

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)

89 − 79 =