ALKIŞLAR 41 BURDA AVM’YE

Korona virüs nedeniyle faaliyetlerine geçici olarak ara veren 41 Burda AVM, iş ortaklarından kira almayacağını duyurdu

Ülkemizde korona virüsün görülmesinin ardından 41 Burda AVM faaliyetlerine geçici olarak ara vermiş, yalnızca Migros’un 12.00-20.00 saatleri arasında çalıştığını duyurmuştu.

41 Burda AVM yönetimi bugün yaptığı açıklamada iş ortaklarından kira almayacaklarını duyurdu. AVM yönetimi yaptığı açıklamada şu sözleri kaydetti: “Koronavirüs / COVlD-19 salgınında yaşamlarımızı korumak için gece-gündüz canları pahasına görev yapan tüm sağlık çalışanlarıyla birlikte, bu dönemde hayatımızın sürekliliğini sağlayan tüm çalışanlara minnet ve teşekkürlerimizi sunuyoruz.

KİRA ALMAYACAĞIZ

Ülkemiz ve şehrimiz, tüm dünyada etkisini gösteren COVlD-19 salgınına karşı birlik ve beraberlik içinde mücadele ederken, bu zorlu dönemde kıymetli iş ortaklarımızın yanında olduğumuzu belirtiyor, 41 Burda olarak Alışveriş Merkezimizi geçici olarak kapattığımız 20 Mart ile 30 Nisan tarihleri arasında kira almayacağımızı duyurmak istiyoruz. İlave olarak, Nisan ayı için, zorunlu verdiğimiz hizmetler ve işletmesel gereklilikler sebebiyle oluşan işletme giderlerini de iş ortaklarımıza vereceğimiz destekler kapsamında almayacağımızı paylaşmak istiyoruz. 41 Burda Ailesi olarak, milletçe birlikte güçlü olduğumuzu biliyor, içinde olduğumuz süreci el ele vererek, en kısa süre içerisinde aşacağımıza yürekten inanıyoruz.

Yorumlar: 0

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)

35 − 29 =