Akıllı fabrika TOSB’da görücüye çıkıyor

Atlas Copco’nun endüstri 4.0 vizyonunu güçlendirmek için “Smart Connected Assembly- Powered by data” konseptiyle oluşturduğu tırı, Avrupa’nın en büyük otomotiv üssü olan TOSB’da 11 Mart günü ziyaretçileri ile buluşacak. Roadshow Truck’la sürdürebilir verimliliği hedefleyen ve endüstri 4.0’a uyumlu el aletleri, uygulamalı olarak TOSB misafirlerine tanıtılacak.

Atlas Copco’nun akıllı bağlantılarla donatılmış araçların en son teknolojilerini ve işlevlerini deneyimleme fırsatı sunan tırının Türkiye’deki 3. durağı TOSB olacak. Verileri en etkin biçimde kullanmanın, üretim ve montajın dijitalleşmesi olarak nitelendirilen “Smart Connected Assembly- Powered by data” konseptli tırın tanıtımı, 11 Mart Çarşamba günü 09.00-17.00 saatleri arasında TOSB park alanında ziyaretçilerle buluşacak.

Otomotiv sektöründeki en önemli konulardan biri olan enerji tasarrufu ve sürdürülebilir verimlilik artışı, Atlas Copco’nun “Smart Connected Assembly- Powered by data” konseptli tırında bir araya geliyor
.
Smart Connected Assembly- Powered by data, kesintisiz çalışmada yüzde 75 artış, kalite hata oranında yüzde 15 düşüş, yeni ürün piyasaya çıkarma maliyetlerinde yüzde 57 azalma, üretkenlikte yüzde 73 artış, eğitim ihtiyacında yüzde 30 azalma ve enerji tüketiminde yüzde 80 düşüş sağlıyor. Tek platform üzerinden çoklu montaj yönetimi sağlayan Smart Connected Assembly- Powered by data konsepti, kalite güvencesi, kablosuz özgürlük, optimizasyon çözümleri ve üstün verimlilikle karşımıza çıkıyor.

Roadshow Truck’ın 3. durağı TOSB olacak

Dünyada birçok ülkede tanıtılan “Smart Connected Assembly- Powered by data” konseptli tır, 9-13 Mart tarihleri arasında Türkiye turu yapacak. Türkiye genelinde 5 şehre rotasını çevirecek tırın Kocaeli’ndeki ilk durağı ise Türkiye’deki Ar-Ge merkezlerinin yüzde 3’ünü barındıran, sürdürülebilirliğe ve enerji tasarrufuna önem veren TOSB Otomotiv Yan Sanayi İhtisas Organize Sanayi Bölgesi olacak.

Yorumlar: 0

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)

77 − = 71