Akademi Çocuk Koleji Başiskele’de hizmete girdi

Akademi Çocuk Koleji artık Başiskele’de yeni bir Eğitim yuvasına daha kavuştu, Akademi Çocuk koleji en kaliteli bir şekilde hizmet etmeye başlıyor.

Akademi Çocuk Koleji Kurucu Müdürü Uzman Pedagog Büşra Baki Bağcı “İstanbul’da ki eğitim sistemini sizler için buraya taşıdı. Siz ve çocuklarınız için en iyisini hayal edip hayata geçirdik yabancı dil ağırlıklı, milli eğitime bağlı müfredat’ın dışında Montessoti, Gems, Stem, Kodlama, Englısh derslerinin yanı sıra binicilik, buz pateni,  çocuk Plates’i, jimnastik, okçuluk, yüzme vb bir çok bölüm bulunmakta.

Bağcı “Kurumumuz hafta içi her gün 7:00/19:00 arası 0/6 yaş grubu tüm çocuklar için eğitime hazır güvene önem verdiğimiz tecrübeli ve uzman bir kadro ile artık burada size çok yakınız. Okulumuz çok çeşitli ders seçenekleri ile çocukların farklı ve fazla uyaran eşliğinde kuşatılmasını hedeflemiştir.

Geniş ve gün ışığı alan sınıflar, dramatik oyun atölyesi, dinlenme atölyesi , kütüphane ve yemekhane gibi birimleri kendi bünyesinde barındırmaktadır. Çocuğunuzun Uzman pedagog tarafından takibi yapılarak eğitim almasını istiyorsanız doğru yerdesiniz.

Bahçe içinde özgür alanlar ile Kodlama, Stem, Gems gibi dersleri de getirmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Kendine güvenen hedefi olan ahlaklı saygı ve sevgi içinde büyümüş başarılı bir nesil için biz hazırız” dedi.

Yorumlar: 0

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)

29 − 24 =