“ak partiliyim diye beni işten attılar”

Edinilen bilgi ve iddialara göre, İzmit Belediyesi çalışanlarından olan Ceyhun Kara isimli vatandaş, geçtiğimiz gün işten çıkarıldı.

Ceyhun Kara’nın AK Parti’li olduğu gerekçesiyle önce temizlik işlerine sürülmek istendiği Kara’nın bu teklifi kabul etmeyince iş akdinin feshedildiği iddia edildi.  İddialara göre İzmit Belediyesi’nde büro personeli olarak çalışan Ceyhun Kara’ya temizlik personelliğine geçme teklifinde bulunulduğu, Kara’nın bu teklifi kabul etmediği, bu yüzden de dört kez disipline gönderildiği de edinilen bilgiler arasında.  AK Parti’li olduğu için mobbing yapıldığı söylenen Kara’nın, disiplin kurulu kararı ile geçtiğimiz günlerde işine son verildiği sosyal medyada evrakla birlikte ferman ferman paylaşılıyor.

İzmit Belediyesi eski Başkanı Nevzat Doğan’ın işe aldığı işçileri çıkartan ve büyük tepki gören İzmit Belediyesi, davaların kaybedilmesi nedeniyle işçileri işe almak zorunda kalmış ve tazminat ödemişti.

Kara;  “AK Partili olduğum için seçimden beridir mobbing, yıldırma ve sürekli olarak iftiralar atılıyor işi kendi isteğimle bırakmam istendi bırakmadım bugün kendileri attılar” açıklamalarını yapıyor. Bakalım sonuç ne olacak…

 

Yorumlar: 0

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)

73 − = 69