AK PARTİ’DEN VİZYON’A KUTLAMA

7 yılı geride bırakıp bugün 8. Yılına basan Gölcük Vizyon Gazetesine, kuruluş yıl dönümünde Gölcük AK Parti İlçe Başkanı Çetin Seymen ve Yönetimi, Gölcük AK Parti Gençlik Kolları Başkanı Tarık Karayel ve yönetimi ziyarette bulundu.

Gölcük AK Parti İlçe Başkanı Çetin Seymen

Gazetemizin 8. kuruluş yıl dönümü dolayısıyla ziyarette bulunan Gölcük AK Parti İlçe Başkanı Çetin Seymen ve Yönetimi, Gölcük AK Parti Gençlik Kolları Başkanı Tarık Karayel ve yönetimi

Gazetemizin yıl dönümünü kutlayarak yönetici ve çalışanlarına çalışmalarında başarı ve kolaylıklar diledi.

 

SOLUKSUZ NİCE YILLAR DİLİYORUM

Başkan Çetin,  İmtiyaz sahibi Tuğba Zeren ve gazete muhabirleri ile fikir alışverişlerinde bulunarak her zaman yerel basının yanında olduklarını ifade etti.

Başkan Seymen açıklamasında “Kamuoyunun doğru bilgilendirilip toplumun aydınlanması adına gece gündüz demeden büyük bir fedakarlıkla görev yapan, ilçemizin lokomotif basın kuruluşlarından Gölcük Vizyon Gazetesinin 8. Kuruluş yıl dönümünü kutluyorum” dedi.

 

ZEREN, TEŞEKKÜR ETTİ

Gazetemizin imtiyaz sahibi Tuğba ve Serkan Zeren, Gölcük AK Parti İlçe Başkanı Çetin Seymen ve Yönetimi, Gölcük AK Parti Gençlik Kolları Başkanı Tarık Karayel ve yönetimine  güzel temenniler ve güzel dilekler için teşekkür ettiler.

 

Yorumlar: 0

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)

21 + = 28