AK PARTİ’DEN İBRAHİM EFE AÇIKLAMASI!

Dün  görüntüleri  ile Türkiye’nin konuştuğu isim haline gelenAK Parti İzmit Belediye Meclis Üyesi İbrahim Efe hakkında açıklamada bulunan AK Parti Kocaeli İl Başkanı Şahin Talus, “İlgili kurullarımızla yaptığımız istişareler sonucu disiplin sürecini başlatmış bulunmaktayız” ifadelerine yer verdi.

EFE’YE BİR ÇOK BENZETME YAPILDI

Sosyal medyada  görüntüleri ile  viral olan Efe için ‘Oscarlık oyunculuk’ benzetmeleri yapılmış, yaptığı hareket büyük tepki almıştı.

BAŞKAN TALUS’TAN AÇIKLAMA

AK Parti İl Başkanı Şahin Talus, meclis üyesi İbrahim Efe hakkında açıklama yaptı. Talus;  “İzmit’te dün yaşanan ve kamuoyunda infiale neden olan olayla ilgili gelişmeleri yakından takip ediyoruz. Öncelikle olayda darp alan tüm işçilere geçmiş olsun dileklerimizi iletiyor, bu tür hadiselerin bir daha yaşanmamasını arzu ettiğimizi belirtiyoruz. Söz konusu olaya adı karışan ve yaşanan görüntüler nedeniyle kamuoyundan özür dileyen Meclis Üyesi İbrahim Efe hakkında, ilgili kurullarımızla yaptığımız istişareler sonucu disiplin sürecini başlatmış bulunmaktayız. Saygılarımızla kamuoyunun bilgisine sunarız.”

Yorumlar: 0

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)

8 + 2 =