AK PARTİ’DE TEMAYÜL HEYECANI

AK Parti’de İlçe Belediye Başkan aday adayları için temayül yoklaması bugün Antikkapı Restaurant’ta başladı.

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Cevdet Yılmaz’ın başkanlığındaki komisyon huzurunda 12 ilçenin temayülü saatler 10.00- 16.00’ya kadar devam edecek. Bu yıl yapılacak olan temayül ilk kez elektronik ortamda gerçekleştiriliyor. Temayülde, ilçede oturan il yönetim kurulu üyeleri, ilçe başkan ve yönetimleri, ilçe gençlik ve kadın kolları yönetimleri, ilçe meclis üyeleri, mahalle başkanları, hala parti üyesi olan geçmiş dönem ilçe başkanları oy kullanacak.

1591 PARTİLİNİN OY KULLLANMA HAKKI

Partililerin büyük ilgi gösterdiği temayülde, 12 ilçe için toplam bin 591 parti yöneticisinin oy kullanma hakkı bulunuyordu. En çok oy kullanma hakkı ise 201 partili ile merkez ilçe İzmit olurken, en az oy kullanacak ilçe ise 68 partili ile Dilovası. Sonrasında sırasıyla Başiskele’de 128, Çayırova 108, Darıca 119, Derince 116, Dilovası 71, Gebze 154, Gölcük 151, Kandıra 168, Karamürsel 106, Kartepe 132 ve Körfez’de de 134 partili görmek istediği belediye başkanı adayı için oyunu kullanacak.

KOCAELİ TEŞKİLATINI HER ZAMAN TAKDİR EDİYORUZ 

Program öncesi partililere yönelik konuşan AK Parti Başkan Yardımcısı Cevdet Yılmaz “ Akşam süreç bittiğinde genel merkez tüm sonuçları görmüş olacak. Dolayısı ile sistem etkin bir şekilde çalışacak. AK Parti bir dava partisidir. İlk günden bu güne aday adaylarımız var hepsi de başımızın tacıdır. Ancak tek bir aday seçilecektir. Ve adaylarımız belli olduğunda omuz omuza çalışacağız. AK Parti “ben” değil “biz” partisidir. Hiçbir dargınlık olmadan bu süreci en güzel şekilde tamamlayacağız. Kocaeli teşkilatı her zaman takdir ettiğimiz bir teşkilat sistemine sahip. Türkiye’nin her bölgesinde aday adaylığı sürecinde emek harcayan herkese teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.

Yorumlar: 0

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)

46 − = 40