AK PARTİ YÖNETİMİNDEN BAL LİGİ TAKIMLARIMIZA TAM DESTEK

AK Parti Gölcük İlçe Başkanı Çetin Seymen ve yönetimi,  AK Parti Gölcük Gençlik Kolları İlçe Başkanı Ali Ruhan Çelik ilçemizi bal liginde temsil eden  futbol takımlarından Gölcükspor ve Değirmenderespor’u ziyaret ederek başarılar dilediler.

AK Parti Gölcük İlçe Başkanı Çetin Seymen ve yönetimi,  AK Parti Gölcük Gençlik Kolları İlçe Başkanı Ali Ruhan Çelik, ilçemizi bal liginde temsil eden  futbol takımlarından Gölcükspor’u ziyaret ederek, futbolculara moral ve motivasyon için baklava ikramında bulundular.  Başkan Seymen ve  Çelik Gölcükspor Başkanı Temel Erten’e Yeni sezon öncesi başarı dileklerinde bulundu.

Başkan Seymen ve  Ali Ruhan Çelik ziyaret ile ilgili; “Şehrimizin marka değeri, sevdamız Gölcükspor’umuzun sezon öncesi son idmanına katılarak başarı dileklerimiz ilettik.

Gölcükspor Başkanımız Temel Erten nezdinde tüm camiaya başarılar diliyoruz. Takımımızın her daim arkasındayız” ifadelerini kullandılar.

Ziyarette  çekilen hatıra fotoğrafının ardından sona erdi.

Bir sonraki ziyaret ise ilçemizi yine bal liginde temsil eden takımımız Değirmenderespor oldu.

Başkan  Seymen ve Ali Ruhan Çelik ziyaret ile ilgili; “İlçemizin güzide futbol takımlarından, Değirmenderespor’umuzu sezonun son idmanında ziyaret ederek başarılar diledik.

Geçtiğimiz sezon olduğu gibi bu sezon da Değirmenderespor’umuzun her zaman arkasındayız. Ayaklarına taş değmesin inşallah” ifadelerini kullandılar.

İlçemizi  bal liginde temsil eden  futbol takımlarından Gölcükspor ve Değirmenderespor’a

hayırlı sezonlar dileyen AK Parti Gölcük Teşkilatı, günün anısına  çekilen hatıra fotoğrafı ile anı ölümsüzleştirdiler.

 

 

Yorumlar: 0

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)

4 + 2 =