AK Parti ile CHP pişti oldu

Gölcük Mobil ışıklar mevkiinde geçirdiği trafik kazası sonucu hayatını kaybeden  Rüstem Kanpara’yı sevenleri dün son yolculuğuna uğurladı.

Kanpara Köyü’nde kılınan cenaze namazı sonrası AK Parti Kocaeli İl Başkanı Mehmet Ellibeş, AK Parti Gölcük İlçe Başkanı Çetin Seymen, AK Parti Gölcük İlçe Gençlik Kolları Başkan vekili Ali Ruhan Çelik ve Gölcükspor eski kulüp başkanı İsmail Gençdemir,  Büyükoğlu Metal Fabrikası sahibi Fahrettin Büyükoğlu’nu ziyaret etti. Ziyaret sırasında Gölcük Gündem Gazetesi Genel Yayın Müdürü ve CHP Gölcük eski ilçe başkanı Caner Uzuner ve iş insanı Yusuf Uzuner Büyükoğlu Metal Fabrikasına geldi ve partililer pişti oldu.

İlçemizin ve ilçemiz insanının en güzel özelliği burada ortaya çıktı. Ev sahibi Fahrettin Büyükoğlu’da CHP Gölcük eski ilçe başkanlarından olmasına rağmen, AK partililer tarafından ziyaret edildi.  Gölcük’te bu kare, Türk siyasetine örnek olmalı aslında iktidar ve muhalefetin birbirine saygı duyduğu, aynı ortamda davası için sonuna kadar çalıştığı ince bir nüans var. Ve taktir edilmeye muhtaç yanı ise doğdukları, büyüdükleri şehrin insanına saygıları.

Ev sahipliğinde Fahrettin Büyükoğlu, Metin Büyükoğlu ve veliahtları Erol Büyükoğlu gelen konuklarına ziyaret için teşekkür ettiler. Çekilen fotoğraf karesiyle bu güzel kare tarihe not düştü.

Yorumlar: 0

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)

+ 51 = 52