AK PARTİ GÖLCÜK’ÜN YENİ İLÇE YÖNETİCİSİ DEMİR

İlçemizin sevilen ve çok kıymetli ismiydi. Deprem bölgesine giderek arama kurtarma çalışmalarına katıldı. Depremin olduğunu duyduğu anda yola çıktı. Günlerce orada canla başla çalıştı. İşte o isim ölümü ile şehri yasa boğan o isim,  Beşir Derneği Doğu Marmara Bölge Müdürü Metin Doruklu, geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybetti. Ve acı haberi ise kentimizde büyük bir üzüntü yarattı. Güzel yürekli Doruklu, aynı zamanda AK Parti Gölcük İlçe yöneticisiydi. Ölümü ile de AK Parti Gölcük İlçe yönetiminde boşalan koltuğa sırada olan Şaban Demir getirildi.
Güzel bir isimden başka güzel bir isme geçen yöneticilik koltuğuna Şaban Demir getirildi. Şaban Demir,
1970 Hasaneyn Köyü Gölcük doğumlu. Gölcük Belediyesi’nden emekli. Evli bir kız çocuğu babası olan Demir, 2 torun sahibi. Gölcük’te uzun yıllardır esnaflık yapıyor. Şaban Demir Gayrimenkul sahibi olan AK Parti Gölcük İlçe Teşkilatının yeni yöneticisi ilçemizde herkes tarafından tanınan ve çok sevilen bir isim.
 Tekerlekli sandalyesi  ile gitmek istediği her yere  ulaşan Şaban Demir, duygularını şu sözlerle anlatıyor. “Yürüyememesinin siyaset yapmasına engel olmadığını belirterek, engellilerin engellerini kaldırmak için siyasette var olmaya devam edeceğim, ülkeme faydalı olabilmek için, vatanım, bayrağım için üzerime düşen bütün görevleri eksiksiz yapacağımdan kimsenin kuşkusu olmasın. Engellilerde  siyasette de var olabiliyor. Partime, AK Parti aileme sizlerin de huzurunda teşekkür etmek isterim. Çünkü  AK Parti’de engel yok” ifadelerini kullanıyor.

 

Yorumlar: 0

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)

7 + 3 =