AK PARTİ GÖLCÜK’TEN AŞURE İKRAMI

Gölcük AK Parti İlçe Teşkilatı içinde bulunduğumuz Aşure günü münasebetiyle dün Merkez Mahallesi’nde, Gölcük AK Parti İlçe Başkanı Çetin Seymen, AK Parti Kocaeli milletvekili İlyas Şeker, Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer, Gölcük AK Parti Kadın Kolları Başkanı Sayın Saime Yelken ve ilçe yöneticileri ile birlikte mahalle esnafına ve vatandaşlara aşure dağıttılar.

Gölcük AK Parti İlçe Başkanı Çetin Seymen; “Aşure paylaşmanın, beraberliğin, kardeşliğin ve dayanışmanın simgesidir. Milletvekilimiz Sayın İlyas Şeker, Belediye Başkanımız Sayın Ali Yıldırım Sezer, Kadın Kolları Başkanımız Sayın Saime Yelken ve ilçe yöneticilerimiz ile birlikte Gölcük Merkez Mahallesi’nde kardeşlik duygularının paylaşıldığı Muharrem ayı dolayısıyla aşure dağıtımı gerçekleştirdik.

‘TEŞRİF EDEN HEMŞEHRİLERİMİZİ SAYGIYLA SELAMLIYORUM’

Aşurelerimizi hemşehrilerimizle birlikte tadımlarken hasbihal ettik. Aşure içerisinde farklı elementlerin bir araya gelerek ortaya çıkardığı lezzetli bir tatlı. Biz de Büyük Türkiye’yi içimizdeki farklılıklarla birlikte inşa ettik ediyoruz. Aşurenin bu noktada modellemesi büyük dersler içeriyor. Bu vesileyle aşure programımıza teşrif eden tüm hemşehrilerimizi saygıyla selamlıyorum.” İfadelerini kullandı.

 

Yorumlar: 0

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)

13 − 12 =