AK PARTİ GÖLCÜK’TE 4 İSİM YARIŞACAK

AK Parti Gölcük’te yarın temayül heyecanı yaşanacak. İlçe Başkanlığına şuan için vekalet eden Eczacı Çetin Seymen, Seçim İşleri Başkanlığı görevini yürüten Av.İbrahim Ulufer, Medya ve Tanıtımdan Sorumlu Başkan Yardımcısı Mustafa Gürdal ve Yönetim Kurulu Üyesi İbrahim Özkul temayülde yarışacak isimler. Yönetim dışından bir ismin katılıp katılmayacağı ise şuan için bilinmiyor.

Gölcük Belediye Başkanı aday adayı olan İlçe Başkanı İdris Alp’ten boşalan ilçe başkanlığı koltuğuna atama yapılması bekleniyordu. Atama öncesinde ismi belirlemek için temayül yapılacağı İl Başkanı Abdullah Eryarsoy tarafından geçtiğimiz gün açıklanmıştı. Bu durum Gölcük AK Parti Teşkilatlarında heyecan oluştururken, ilçe başkanı olmak isteyen isimlerde bir bir ortaya çıktı.

4 İSMİN TEMAYÜLDE YER ALMASI BEKLENİYOR

Buna göre İlçe Başkanlığına şuan için vekalet eden Eczacı Çetin Seymen, Seçim İşleri Başkanlığı görevini yürüten Av.İbrahim Ulufer, Medya ve Tanıtımdan Sorumlu Başkan Yardımcısı Mustafa Gürdal ve Yönetim Kurulu Üyesi İbrahim Özkul ilçe başkanlığını düşünen isimler arasında. Yönetim kurulunda yer alan bu 4 isim dışında şuan için göreve dışardan talip olan kimse çıkmazken, temayülden nasıl bir sonuç çıkacağı merak konusu. Temayül ise 19.12.2018 (yarın) saat 10.00 – 14.00 saatleri arasında ilçe binasında yapılacak.Sonrasında ise genel merkez atamayı gerçekleştirecek. Haber: Serkan SIDAL

 

Yorumlar: 0

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)

39 + = 46