AK Parti Gölcük Gençlik Kolları Yeni Yönetim Kurulu Açıklandı

AK Parti Gölcük Gençlik Kolları Başkanı Dr. Ali Ruhan Çelik “2024 YEREL SEÇİMLERİNDE, GİRİLMEDİK GÖNÜL, ÇALINMADIK KAPI BIRAKMAYACAK AK KADRO GÖREVE HAZIR! AK Parti Gölcük Gençlik Kolları Yönetim Kurulu İlçemize ve Şehrimize hayırlı olsun.” paylaşımıyla yeni yönetim kurulunu açıkladı.

 

Çelik yaptığı basın açıklamasında: “ 2024 yerel seçimlerinde Gölcük’ümüzde AK Partimizin ve Cumhur İttifakımızın en yüksek oyu alabilmesi, gençlerin ilk tercihinin yine AK Parti olabilmesi için her zamankinden daha fazla çalışacak ekibimizi İl Gençlik Kolları Başkanımız Sayın Çağatay Çağlayan ve İlçe Başkanımız Sayın Kemal Yavuz’un olurlarıyla kurmuş bulunduk. Bir önceki yönetim kurulumuza göre %50 ye yakın değişime gittik. 2023 seçimlerinde başarılı olan mahalle başkanlarımızı yönetim kurulumuzda yer verdik. Ayrıca mutfak ve bayan komisyonlarımızda başarılı çalışmalar yapan kardeşlerimizi de dahil ettik.

 

Gerek iş gerekse farkı konulardan dolayı partimize zaman ayıramayan kardeşlerimizle yönetim kurulunda yollarımızı ayırdık ancak gönül birlikteliğimiz devam edecek. Bütün kardeşlerimiz AK Parti’nin neferi olmayı sürdürecekler.

 

Seçilme yaşını önce 30’dan 25’e daha sonra ise 18’e indiren, “Siyasette gençlere yer vermek ustalığın şiarındandır” düsturuyla gençleri el üstünden tutan Cumhurbaşkanımız, Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğinde cennet vatanımızı yönetebilecek kabiliyette gençler yetiştirmek en büyük amacımız. Masada akıl terini, sahada alın terini akıtmaya gönüllü, devletimize, milletimize zerre katlı sağlamak için elini taşın altına koyacak tüm gençlere kapımız açık. Dünya görüşü ne olursa olsun kırmızı çizgimiz Vatan, Ezan, Bayrak şuuruna sahip genç kardeşlerimizin muhabbetine talibiz.

 

Bizler parti büyüklerimiz uygun gördüğü sürece Teknofest gençliği rotasında, Partimizin kurumsal kimliği çerçevesinde bu şerefli görevi sürdüreceğiz. Gençliğimizin en güzel günlerini Recep Tayyip Erdoğan’ın davasına denk getiren Rabbimize hamdolsun“ dedi

Yorumlar: 0

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)

79 − 73 =