AK PARTİ GÖLCÜK BELEDİYE BAŞKAN ADAY ADAYI ECZ.ÇETİN SEYMEN BAŞVURUYOR!

31 Mart 2024 tarihinde yapılacak yerel seçimler için AK Parti’den belediye başkan aday adayı olmak için Gölcük İlçe Başkanlığından istifa eden Çetin Seymen, 18 Kasım Cumartesi günü saat: 15.00’de,  resmen aday adaylığı başvurusunu yapacak.

Aday adaylığı başvurusunu için tüm hazırlıklarını tamamlayan Çetin Seymen, aday adaylığı başvurusunu AK Parti Gölcük  ilçe başkanlığında kalabalık bir ekiple yapması bekleniyor.  Gölcük’te 25 yıldır Eczacılık yapan Çetin Seymen’in, parti teşkilatlarından da büyük destek aldığı gelen bilgiler arasında.

Çetin Seymen Kimdir?

1969 yılında Gölcük’te doğdu. 1998’de Marmara Üniversitesi Eczacılık Bölümünü bitirdi. 25 yıldır eczacılık yapan Seymen, birçok STK’da görev aldı. AK Parti’nin her kademesinde uzun yıllardır aktif siyaset yapan Seymen, kendi gibi eczacı olan Ayşe Seymen ile evli ve iki çocuk babasıdır.

AK Parti Gölcük İlçe Başkanlığından, Gölcük belediye başkan aday adayı olmak için istifa eden Çetin Seymen’in, resmen aday adaylığı başvurusunu yapması bekleniyordu. Seymen bugün sosyal medyasından doğduğu, büyüdüğü şehir için yola çıktığını şu sözlerle duyurdu;

SAYGIDEĞER HEMŞEHRİLERİM, KIYMETLİ BASIN MENSUPLARI;

10 yılı aşkın süredir İlçe Başkanı, İlçe teşkilat Başkanı ve Yönetim Kurulu Üyesi olarak onurla görev yaptığım AK Parti Gölcük İlçe Başkanlığımızda 18 Kasım cumartesi günü saat 15:00’te, Cumhurbaşkanımız, Genel başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın Türkiye Yüzyılı ideallerini ve Gönül Belediyeciliği anlayışını bir adım daha ileri taşıma niyetiyle Gölcük Belediye Başkanlığı aday adaylığı başvurusunda bulunacağım.

Kentimize ve hemşehrilerimize yeni bir hizmet yoluna çıktığımız bu özel günümüzde sizleri de aramızda görmekten büyük memnuniyet duyacağımı ifade ediyor, saygılarımı sunuyorum.

18.11.2023 (Cumartesi)

15:00

AK Parti Gölcük İlçe Başkanlığı’

Yorumlar: 0

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)

− 3 = 3