AK PARTİ DE 4 İSİM mülakata gidiyor! Yer İSTANBUL

AK Parti’de beklenen gün. Yaklaşık 20 gün önce boşalan il başkanlığı koltuğu için genel merkezden ikinci kez telefon geldi. Adaylar yarın Cumhurbaşkanı Erdoğan ile İstanbul’da görüşecek.

İLK GÖRÜŞMEYE ÇAĞRILANLAR

Bilindiği gibi yaklaşık 10 gün önce gerçekleşen ilk görüşmede, Gölcük eski Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş, eski İzmit İlçe Başkanı Ali Korkmaz, AK Parti eski İl Başkan Yardımcılarından Av. Halit Çokan,  ve halen Büyükşehir Meclis üyesi olan KADEM İl Temsilcisi Berna Abiş Ankara’ya çağrılmıştı. Genel merkezde Cumhurbaşkanı Erdoğan, bu isimlerle özel olarak görüşmüştü.

HEYET GELMİŞTİ

O görüşmenin ardından herhangi bir isim il başkanı olarak atanmamış, genel merkezden gelen ikinci bir heyet il başkanlığında yeniden temayül çalışmalarına başlamış ve bir rapor hazırlamıştı. İşte o raporun ardından ikinci telefonlar da geldi.

ELLİBEŞ TEKRAR, LİSTEDE

Bugün gece yarısı aranan dört isim;  Gölcük eski Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş, eski il başkanı Mahmut Civelek, eski Bekirpaşa Belediye Başkanı Abdullah Köktürk, bir dönem MÜSİAD Kocaeli Şube Başkanlığı ve KOTO Başkan Yardımcılığı yapan, AK Parti Kartepe İlçe Başkanı Sadık Yılmaz’ın babası Zihni Yılmaz.

BU İSİMLERDEN BİRİ

Bu isimlerden biri Kocaeli’ye yeni il başkanı olarak mı dönecek. Bekleyip, göreceğiz.

Yorumlar: 0

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)

82 − 77 =