AK PARTİ 500 KİŞİYLE SAHADAYDI

AK Parti Kocaeli Milletvekilleri, AK Parti Kocaeli İl Başkanı Mehmet Ellibeş,  Gölcük AK Parti İlçe Başkanı Çetin Seymen, Gölcük  Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer ve ilçe teşkilatı, Gölcük’ü karış karış gezerek AK Parti Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın kuruluş yıldönümüne özel kaleme aldığı mektupları, Gölcük’te 8 mahallede 500 kişi bizzat elden dağıttı.  Saha çalışması öncesi düzenlenen basın toplantısında konuşan AK Parti Kocaeli İl Başkanı Mehmet Ellibeş, AK Parti olarak her zaman yarın seçim olacakmış gibi çalıştıklarını ifade ederek, “ Sahadan hiç kopmadık” ifadelerini kullandı.

TÜM BİRİMLER GÖLCÜK’TE

AK Parti Gölcük İlçe Teşkilat binasında başlayan programa  AK Parti Kocaeli Milletvekilleri İlyas Şeker, Sami Çakır, Mehmet Akif Yılmaz, Radiye Sezer Katırcıoğlu ve Cemil Yaman, AK Parti İl Başkanı Mehmet Ellibeş, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Yaşar Çakmak, Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer, İlçe Başkanı Çetin Seymen,  İlçe Kadın Kolları Başkanı Sayime Yelken, Kocaeli İl Gençlik Kolları Başkanı Çağatay Çağlayan, AK Parti Kurucu ilçe başkanı Mevlüt Demir, önceki dönem ilçe Başkanı İdris Alp, AK Parti Gençlik Kolları Başkan Vekili Ali Ruhan Çelik ve yönetim kurulu, Gölcük Belediyesi  başkan yardımcıları, il ve ilçe yöneticileri, meclis üyeleri ve çok sayıda partili katıldı.

SEYMEN, “GÖLCÜK TEŞKİLATIMIZ İLE GURUR DUYUYORUM”

Yapılacak saha çalışması öncesi, AK Parti kadrosu Gölcük ilçe binasında basın mensupları ile bir araya geldi. Yapılan basın açıklamasında ilk sözü alan AK Parti İlçe Başkanı Çetin Seymen, “Birlik, beraberlik ve uyumun başkentindeyiz. İl Başkanlığımızın düzenlemiş olduğu güzel bir çalışma, bizi bir araya getirdi. Beşincisini yapıyoruz. Tüm mahallelere dağılacağız. Ekiplerimizi oluşturduk. Sekiz ekibimiz var. Biz 1 Nisan 2019’da çalışmaya başladık. Sahadayız, milletimizle beraberiz, milletimizin derdiyle dertleniyoruz. Milletimiz nereyi istikamet olarak gösteriyorsa oraya doğru gidiyoruz. Zaten AK Parti’nin farkı da bu. Gerçekten muhalefete bakıyorum, sosyal medya ve gazeteler üzerinden muhalefet yapmaya çalışıyorlar. Bizim farkımız, vatandaşımızın içinde olmamızdır. Bizim partimizi milletimiz kurdu. Bu bağlamda da çağırmamız yetiyor. Ben Gölcük teşkilatları ile gurur duyuyorum. Dört senelik bir seçimsiz geçirdiğimiz vakit var. Biz burada seçimi kesinlikle beklemedik. 20 senede 15 seçim gördük. Biz biliyoruz ki sefer bizden, zafer Allah’tan. Biz bu çalışma düsturuyla biz hizmete devam edeceğiz.

BAŞKAN SEYMEN TEŞEKKÜR ETTİ

Ben gece gündüz çalışan belediye başkanımıza çok teşekkür ediyorum. Hizmetin, eser siyasetinin vücut bulmuş hali olan Büyükşehir Belediye Başkanımız Doç. Dr. Tahir Büyükakın’a çok teşekkür ediyorum. Meclis kapandı, milletvekillerimiz sahada. Meclis kapanmadan önce de vekillerimiz sahadaydı. Muhalefet partilerinin vekilleri seçim bölgesine 6 ayda bir geliyor, biz haftada bir vekillerimizi ağırlamaktan gurur duyuyoruz. Allah onlardan razı olsun. Bizim sahadaki liderimiz, önderimiz İl Başkanımız Mehmet Ellibeş oldu. O çalışıyor, bize de şevk geliyor. Biz Gölcük olarak onu tanıyoruz. Kocaeli’nin önünü açtı. Çok güzel bir miting yaptık. İl başkanlığımıza, sizlere, tüm teşkilatıma teşekkür ediyorum. Durmak yok, yola devam” dedi.

SEZER, “EL BİRLİĞİ İLE GÜZEL İŞLER GERÇEKLEŞTİRİYORUZ”

Ardından söz alan Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer, “Burada muazzam bir pozitif ortam ve enerji var. 2023, Cumhuriyetin kuruluşunun yüzüncü yılına gelen bir seçim dönemi. Buradaki enerjiyi gördükten sonra, 2023’te Allah’ın izniyle yüzümüzün ak olacağını ve başarıyla çıkacağımızı düşünüyorum. Büyükşehir Belediye Başkanımız Doç. Dr. Tahir Büyükakın’a, kıymetli milletvekillerimize, ilçe başkanımıza teşekkür ediyorum. Hiçbir zaman kendimizi yalnız hissetmedik. El birliği ile güzel işler gerçekleştirdik. Bundan sonra da Sayın Cumhurbaşkanımızın liderliğinde yine inşallah gerçekleştireceğiz. Ben herkes burada olduğu için, ben de burada olduğum için Allah’a şükrediyorum, hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum” İfadelerini kullandı.

ELLİBEŞ, “DÖRT MEVSİM SAHADA OLAN BİR TEŞKİLATIZ”

Son olarak söz alan AK Parti il Başkanı Mehmet Ellibeş,

DÖRT MEVSİM SAHADA olan bir teşkilatız.
Milletvekillerimiz, Belediye Başkanlarımız ve tüm kademelerimizle
Yaz, kış, yağmur, güneş demeden milletimizin yanındayız.
Yaz aylarının artık sonlarına geliyoruz. Ama bizim için hiç tatil olmadı.
Cumhurbaşkanımızın teşrifleriyle şehrimizi onurlandırdığı toplu açılış bayramı dahil, bu yaz aylarını da yine dolu dolu geçirdik.
Bize sokağa çıkamazlar, esnafa gidemezler diyenler acaba nerede merak ediyoruz.
Her hafta ilçelerde 250 kişilik ekipler aynı anda sokağa çıkıyoruz.
Bırakın il başkanlarını, bir tane yöneticisiyle karşılaşmış değiliz.
Seçimden seçime vatandaşı hatırlıyorlar.
Bu yüzden 20 yıldır AK Parti, her seçimde oyunu artırarak iktidarını sürdürürken, muhalefet yalandan, iftiradan medet umuyor.
İşte son ekonomik sıkıntılar, yüksek enflasyonla mücadelede de milletimizin yanında yine biz varız.
Asgari ücret ve emekli aylıklarında düzenlemelerle vatandaşımıza, hibeli ve düşük faizli kredi ve yardımlarla esnafımıza, mazot, gübre, tohum desteğiyle çiftçimizin yanında oluyoruz.
Fındık alım fiyatının 25-30 liradan 54 liraya ve kuru üzüm alım fiyatının ile 13 liradan 27 liraya yükseltilmesi özellikle tarımda yapılan yardımların kararlılığını gösteriyor.
Cumhurbaşkanımızın liderliğinde bu mücadele devam edecek.

Şimdi size bir başka destek hakkında bilgi vermek istiyorum.
Türkiye Aile Destek Programı kapsamında
Türkiye genelinde 4 milyon haneye kadar toplam 15 Milyar TL destek verilecek.

Türkiye Aile Destek Programı ile Temmuz 2022 – Temmuz 2023 döneminde 12 aylık süreyle hanelerin gelir tutarlarına göre 450 TL ile 600 TL arasında değişen tutarlarda destek verilecek.

 Pekiyi, Türkiye Aile Destek Programı’na Kimler Başvurabilir?

Türkiye Aile Destek Programı özelinde belirlenen genel şartları taşımaları ve hanede kişi başı düşen aylık gelirin net asgari ücret tutarının 1/3’ünden az olması koşuluyla;
Türk vatandaşı olup, Türkiye’de ikamet edenler,
18 yaşından büyük olanlar,
Özel sektör çalışanları,
Esnaf, sanatkâr ve diğer bağımsız çalışanlar,
SSK emeklileri,
BAĞKUR emeklileri,
Emekli Sandığı emeklileri,
SSK, BAĞKUR ve Emekli Sandığı emeklileri dul ve yetimleri

Türkiye Aile Destek Programında başvuru nereye yapılır ?

e-Devlet üzerinden gerçekleştirileceği gibi ikametgah adresinin bağlı olduğu Sosyal Yardımlaşma Vakıflarına gidilerek de yapılabilmektedir” İfadelerini kullandı.

‘GÖLCÜK LİDERİNE YİNE SAHİP ÇIKACAK’

İlçe Parti Binasındaki basın açıklamasının ardından AK Parti Kocaeli Milletvekilleri, Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Yaşar Çakmak, Kocaeli İl Başkanı Mehmet Ellibeş, Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer, İlçe Başkanı Çetin Seymen, İlçe Kadın Kolları Başkanı Sayime Yelken, Kocaeli İl Gençlik Kolları Başkanı Çağatay Çağlayan, AK Parti Kurucu ilçe başkanı Mevlüt Demir, önceki dönem ilçe Başkanı İdris Alp, AK Parti Gençlik Kolları Başkan Vekili Ali Ruhan Çelik ve yönetim kurulu, Gölcük Belediyesi  başkan yardımcıları, il ve ilçe yöneticileri, meclis üyeleri ve tüm Kademe Birimleri 8 ayrı gruba ayrılarak Gölcük’ün bütün noktalarında esnaf ve vatandaşları ziyaret ettiler.

‘AK PARTİ GÖVDE GÖSTERİSİ YAPTI’

AK Parti Gölcük’te gövde gösterisi yaptı. 2023 seçimlerine 1 yıldan daha az bir süre kalmasının ardından ülke sathında çalışmalarına hız veren AK Parti teşkilatları, Gölcük’te AK Parti Kocaeli İl Başkanı Mehmet Ellibeş kaptanlığında, Gölcük AK Parti İlçe Başkanı Çetin Seymen’in ev sahipliğinde,  esnaf ve vatandaş ziyaretleri gerçekleştirdi. Ziyarette Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın kendisi tarafından kaleme alınan mektubu esnaf ve vatandaşa Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın sevgi ve selamlarıyla taktim eden AK Partililer, ‘Görüyoruz ki, Gölcük her zamanki yerinde,  Gölcük’e güveniyoruz. Gölcük Liderine her zaman sahip çıktı, bundan sonra da sahip çıkacak’ ifadelerini kullandılar.

Yorumlar: 0

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)

5 + 4 =