AK GENÇLERDEN, CHP GENÇLİĞİNE CEVAP; GELDİK, YOKTUNUZ

CHP İzmit İlçe Gençlik Kolları Başkanı Burak Akbulut AK Parti’nin geçtiğimiz haftaki mitingden kalan bayrakları için AK Parti’ye Perşembe 22.00’ye kadar  mühlet vermiş bayraklar toplanmadığı takdirde kendilerinin toplayacağını söylemişti.

10’uncu Açılış Bayramı için, şehir merkezine ve Milli İrade Meydanı etrafına asılan AK Parti bayrakları toplanmayınca CHP İzmit İlçe Gençlik Kolları Başkanı Burak Akbulut’un kadrajına girdi.  Genç başkan asılan bayrakların toplanmamasına tepki gösterdi.  CHP İzmit İlçe Gençlik Kolları Başkanı Burak Akbulut, perşembe 22.00’ye kadar AK Parti’ye mühlet vermiş ve bayraklar toplanmadığı takdirde kendilerinin toplayacağını söylemişti.

 

Sonrasında, CHP İzmit İlçe Gençlik Kolları Başkanı Burak Akbulut;

“Bugün CHP izmit gençlik kolları olarak saat 22:00’a kadar bekledik daha sonra bayrakları temizlemek için alana çıktık ama başka bir partinin bayraklarını sökmeye yüreğimiz el vermedi bunu hem kendimize hemde AKP’ye karşı yapılacak bir hakaret olarak gördük bu sebeple yere düşen, kopan bayraklarını toplayarak il başkanlıklarına getirdik. Bu kente sosyal demokrasiyi getirmiş, seçim kazanmış gençler olarak, bu kentin sokaklarında izimiz olduğunu, kendimize yapılmasını istemediğimiz hiçbirşeyi başkalarına yapmamamız gerektiği anlayışıyla, bayraklarınızı bir an önce kaldırmanızı bekliyoruz” ifadelerini kullandı.

Burak  Akbulut’un vazgeçmesinin  ardından AK Parti İzmit İlçe Gençlik Kolları Başkanı Köksal Gümüş ve ekibi AK Parti bayraklarının da gözüktüğü Milli İrade Meydanı’nda anı ölümsüzleştirdiler. Köksal Gümüş bu fotoğrafı “Geldik yoktunuz” sözleriyle paylaştı.

 

 

Yorumlar: 0

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)

15 − = 5