AİLE KONAK’tan KADINLAR GÜNÜ’ne ÖRNEK PROJE

Gölcük Aile Konak Hastanesi, 8 Mart Kadınlar Günü’nde  Gölcük Halk Eğitim Merkezi’ne bağlı çalışan bayanların ürettiği bez çantaları  hastalarına hediye ederek anlamlı bir sosyal sorumluluğa imza attı

Kadın sığınma evlerine destek

Gölcük Aile Konak Hastanesi, 8 Mart Kadınlar Günü’nde yine güzel bir sosyal sorumluluk üstlendi. Gölcük Halk Eğitim Merkezi’ne bağlı çalışan bayanların ürettiği ve gelirinin Kadın Sığınma Evlerine bağışlanacağı bez çantaları satın alarak hastalarına hediye eden hastane, hem her alanda  üretime destek olan bayanlara desteğini, hem de çevreye olan duyarlılığını ortaya koydu. Aile Konak Hastanesi idari direktörü Dr. Şahin TALUS, “8 Mart Kadınlar Günü’ne özel üstelendiğimiz bu projede hem üreten kadınlarımıza destek olduk, hem de son günlerde alışveriş poşetleriyle ilgili yeni geçilen uygulamayla hastalarımıza bez çanta hediye ederek çevreye olan duyarlığımızı da göstermek istedik, bu vesileyle hayatın her alanında var olan, emek veren, fedakar kadınlarımızın Kadın Günü’nü kutluyorum” dedi.

Yatan Hastalar Unutulmadı

Gölcük Aile Konak Hastanesi, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’ne özel Halk Eğitim Merkezi’nde bulunan ve Kadın Sığınma Evleri’ne bağlı kadınlarımızın ürettiği bez çantaları yatan hastalarına da hediye ederek onlara moral verdi. Kadınlar Günü’ne farklı bir bakış açısı ile destek veren Aile Konak Hastanesi, sosyal sorumluluk anlamında güzel bir projeye imza atmış oldu. Kadınlar Günü’ne özel olarak üstlenilen projeyi beğenen hastalar memnuniyetlerini dile getiriken, hatıra fotoğrafı çektirmeyi de unutmadı.

 

 

Yorumlar: 0

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)

88 − 81 =