AHMET ARIK’TAN GÖLCÜKSPOR’A TÜM SPOR CAMİASINA VE KAMUOYUNA BAŞKANLIK AÇIKLAMASI

İlçemizin takımı Gölcükspor’da Ahmet Şahin ve Hüseyin Çardak’ın yönetimlerinde yer alan ve o dönemlerin  2. Başkanı olan  iş adamı Ahmet Arık  Gölcükspor başkanlığına aday mı?

Gölcükspor’da her kongre öncesi Gölcükspor’a  başkan olabilecek isimler konuşulmaya başlandığında Ahmet Arık, hep konuşulan ve ilk sıralarda gündeme gelen isim oluyor. Bu belki Gölcükspor’a verdiği destekleri, ya da her maç öncesi futbolcuların moral ve motivasyonunu yüksek tutmak için prim müjdeleriyle, takıma motivasyon sağlayan  ve maddi anlamda güçlü bir isim olmasından  kaynaklanıyor da olabilir. Tabi ki altını çizmemiz gereken bir noktada var ki o da kendisinin Gölcükspor’da forma giymesi ve Gölcükspor sevdalısı olması.

Evet ilçemizde günlerdir iş adamı Ahmet Arık’ın kırmızı siyahlı kulüpte başkan adayı olacağına dair aldığımız duyumlar sonrası Gölcük Vizyon Gazetesi olarak Arık’a ulaştık ve kendisine sorduk, Gölcükspor Kulüp başkanlığına aday mısınız? Diye.

Arık şu açıklamalarda bulundu;

Ahmet Arık; ‘Gölcükspor çok kıymetli bir takım, sorduğunuz soru için her gün onlarca kişi arıyor. Gölcükspor’a aday oluyormuşsun diyorlar. Benim böyle bir söylemim olmadı, Gölcükspor’un mevcut başkanı ile görüştüm kendisi aday ve kongreye gidiyor. Ben Ahmet Arık olarak Gölcükspor’a her zaman olduğum gibi yine destek olmaya devam edeceğim. Bir gün şahsıma Gölcükspor’un ihtiyacı olursa, kimsenin aday olmak istemediği bir platformda, doğduğum, büyüdüğüm, formasını giydiğim futbol oynadığım şehrimin takımına başkan olmak o gün benim için onurdur.

O zaman geldiğinde Gölcükspor için neler yapabileceğimi hep birlikte göreceğiz.

Toparlayacak olursam bugün  Gölcükspor başkan adayı değilim bu cevabımı tüm spor camiasına ve kamuoyuna saygılarımla bildiririm.’ İfadelerini kullandı.

Haber; Tuğba Zeren

 

Yorumlar: 0

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)

92 − = 82