“Ah Şu Gençler” müzikal tiyatro büyük beğeni topladı

Gölcük Hisareyn İlköğretim okulu öğrencilerinden yıl sonu “Ah Şu Gençler” adlı müzikal tiyatro büyük beğeni topladı

Gölcük Milli Eğitim Müdürlüğüne Bağlı Hisareyn İlköğretim Okulu 4-5 sınıfların yıl sonu müzakeresinde hazırladıkları “Ah Şu Gençler” adlı müzikal tiyatro Gölcük Belediyesi Mehmet Akif Ersoy Kültür Merkezinde sergilendi.

Gölcük Belediyesi Mehmet Akif Ersoy Kültür Merkezinde sergilenen “Ah Şu Gençler” adlı müzikal tiyatroya Okul Müdür Vekili Fatih Rüştü Alptekin, Müdür Yardımcısı Özlem Nuhoğlu, öğretmenler öğrenciler ve veliler katıldılar.

Gölcük Belediyesi Mehmet Akif Ersoy Kültür Merkezinde sergilenen “Ah şu Gençler” adlı müzikal tiyatro gösterimi öncesinde sınıf öğretmeni Formatör Ayşe Yirmibeş yaptığı kısa konuşmasında şunları dile getirdi “Öğrencilerimiz ile yıl sonu gösterisi için 4-5 aydır yaptığımız çalışmalarımızı bugün burada izleyeceğiz, öğrencilerimizin heyecanları gözlerinden belli oluyor, siz değerli velilerimiz çocuklarımızın yapacakları hatalardan dolayı şimdiden mazur görmenizi diliyor iyi seyirler” dedi daha sonra Ayşe Yirmibeş ve öğrencilerinin  öğrenciler sahnede ailelerinin karşısında heyecanları gözlerden kaçmadı, öğrencilerin müzikal tiyatro ise izleyen veliler ve okul öğretmen ve idarecilerini büyük beğeniyle izlediler. HABER: Nazlı ER

Yorumlar: 0

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)

76 − 71 =