ADAYLIĞI BU HAFTA AÇIKLANACAK

İlçe başkanlığından istifa edip, belediye başkan adaylığını açıklayan İsmet İşeri’nin genel merkez tarafından bu hafta adaylığının açıklanması bekleniyor. İşeri’nin parti içinde karşısına kimse çıkmazken, meclis listesi çalışmalarına başladığı öğrenildi.

Cumhuriyet Halk Partisi Gölcük İlçe Başkanlığı’ndan istifa edip, belediye başkan aday adaylığını açıklayan İsmet İşeri’nin, genel merkez tarafından bu hafta adaylığının açıklanması bekleniyor. Karşısına hiç bir aday adayı çıkmayan İşeri, rakipsiz bir şekilde başkan adayı olacak.

MECLİS LİSTESİ ÜSTÜNDE ÇALIŞIYOR

Oysa gelecek dönemlerde ön seçim yapılmış, bu durum partide ikilikler oluşturmuştu. Bu dönem ise aday adaylığı sürecinde rekabet yaşanmadı ve İşeri’nin karşısına hiç bir isim çıkmadı. İşeri rahat bir şekilde aday olacak. Adaylığı hemen hemen kesinleşen ve bu hafta resmi açıklama beklenen İşeri, çalışmalarına da başladı. İşeri bir yandan meclis listesini belirlemeye çalışırken, parti dışından toplumun genelinin destek verebileceği isimleri ikna etmeye çalışıyor, bir yandan da saha çalışması yaparak vatandaşlardan ve toplumun ileri gelenlerinden destek istiyor. İşeri’nin süreç tamamlandığında görkemli bir adaylık açıklaması yapması bekleniyor. Haber: Serkan SIDAL

Yorumlar: 0

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)

6 + 2 =