ADAYI BELİRLEMEK İÇİN ANKET YAPILACAK

İYİ Parti, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi adayını belirlemek için bir anket firmasıyla anlaştı. Ankette vatandaşlara kimi belediye başkanı görmek istedikleri sorulacak.

 

CHP’nin Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nde İYİ Parti’nin adayını destekleme kararı sonrası İYİ Parti Kocaeli Teşkilatı, çalışmalara başladı. Halihazırda belirlenen bir isim olmadığı için İYİ Partililer, başkan adayı için sıkı bir çalışma içerisine girdi. İYİ Parti İl Teşkilatı, bir anket firmasıyla anlaştı. Ankette vatandaşa kimi başkan olarak görmek istedikleri sorulacak.

YARIN BAŞLIYOR

Konuyla ilgili İYİ Parti’den yapılan açıklamada şunlara yer verildi: “Büyükşehir Belediyesi’ni mutlak kazanmak için tüm Kocaeli’yi kucaklayacak adayı belirlemek üzere; bilinen, güvenilen ve ulusal bir anket firmasıyla anlaşmaya varılmıştır. Aday isimleri Kocaeli halkına sunularak kendilerine gösterilecek teveccüh saptanacak ve ittifak ortağımızla paylaşıldıktan sonra kamuoyuna deklare edilecektir.” 3 bin 500 denekle yapılacak anket pazartesi günü (yarın) başlayacak ve neticeler Perşembe günü İYİ Parti İl Başkanlığı’na iletilecek.

Yorumlar: 0

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)

31 − = 28