ADAM KAÇIRIP 500 BİN TL İSTEDİLER… KOCAELİ’DE FİDYE ÇETESİ YAKALANDI!

Kocaeli Emniyet Müdürlüğü organize suç faaliyetlerinin deşifre edilmesine yönelik çalışmalar kapsamında,  ihbar üzerine Kocaeli’de bir kişiyi rehin alarak 500 bin TL fidye isteyen şüphelilere yönelik operasyon düzenlendi.

09.11.2022 günü saat: 22:30 sıralarında Çayırova Polis Merkezi Amirliğine yapılan müracaatta bir şahsın alıkonulduğunu ve alıkonan şahıslarca 500.000TL talep edildiği, paranın ödenmemesi durumunda şahsın öldürüleceği yönünde yapılan ihbara istinaden yapılan çalışmada

10.11.2022 günü konu ile alakalı olduğu değerlendirilen araçta 1 şahıs yakalanmış, akabinde müşteki şahsın alıkonulduğu Gebze Ovacık Mahallesinde bulunan ikamette yapılan operasyonda ise 3 şahıs yakalanarak rehin alınan şahıs kurtarılmıştır.

Devam eden çalışmalarda konu ile alakalı olduğu tespit edilen şüpheli şahıslara yönelik 11.11.2022 tarihinde yapılan operasyonlar sonucunda Kocaeli İlinde 5 İstanbul İlinde 2 şahıs yakalanarak gözaltına alınmıştır.

Gözaltına alınan şahıslar, ifadelerinin ardından adliyeye sevk edilirken, bir kişi adli kontrol şartıyla serbest bırakılırken, 10 şüpheli tutuklanarak cezaevine gönderildi.

 

 

Yorumlar: 0

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)

98 − = 88