GÖLCÜK ANKETİNDE O İSME BÜYÜK DESTEK

Dün ilçemizin gündemi kim belediye başkanı olsun anketi idi. Bu anket sonrasında İlçemizin Bağımsız aday Ezgin Aydın’ın adını yazan onlarca vatandaş bunu sosyal medya hesaplarında paylaştı ve Aydın’a destek oldu.

Geçtiğimiz gün Siyasal Araştırma adı altında ilçemizdeki vatandaşların cep telefonlarında cevaplamaları için bir mini anket gönderildi. Binlerce kişiye gittiği tahmin edilen bu anket ilçemizde heyecanla karşılandı. Ankette; yerel seçimlerde Gölcük Belediye Başkanı sizce kim olmalı? Sorusu soruldu.  Bu mesaja Saat 21:00’a kadar cevap verilmesi istendi. Daha önce Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanlığı için de aynı anket yapılmıştı.

SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞTILAR

Bu anket sonrasında ilçemizin Bağımsız adayı Ezgin Aydın’ın adını yazan onlarca vatandaş, bunu sosyal medya hesaplarından da paylaştı. Aydın’a büyük destek geldiği görülürken, anketin toplamında ne kadar kişinin “Ezgin Aydın” dediği ise merak ediliyor. Aydın kendisine gelen mesajları sosyal medya hesaplarından paylaşırken, gelen destek için seçmenlerine teşekkür etti. Haber: Serkan SIDAL

 

Yorumlar: 0

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)

20 − 13 =