ELLİBEŞ: “TOPLUMUN ÖNEMLİ BİR YAPI TAŞISINIZ”

 

 

Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş, Camiler ve Din Görevlileri Haftası münasebetiyle Gölcük İlçe Müftülüğü ve Din Görevlileri Derneğine ziyarette bulundu. Ellibeş yaptığı ziyaretlerde din görevlilerinin toplumun önemli bir yapı taşı olduğunu dile getirdi.

 

 

Başkan Ellibeş ilk olarak İlçe Müftüsü İlyas Öztel’e, sonrasında da Gölcük Din Görevlileri Derneği Başkanı Zekeriya Acar ve Dernek Üyeleri görüşerek, Camiler ve Din Görevlileri Haftası münasebetiyle müftü ve dernek üyelerini tebrik etti.

 

MÜFTÜ BEYE ZİYARET

Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş yaptığı açıklamada, camilerin ve din görevlilerinin toplumun önemli yapı taşlarından biri olduğuna değinerek, “Müftü hocam; şahsınızın ve bütün diyanet camiamızın, imam hatip olarak görevli arkadaşlarımız, dernek başkanımız ve üyelerinin din görevlileri ve Camiler Haftası’nı tebrik ediyorum. Cenab-ı Allah’tan bu güzel, hayırlı, ecirli ve kutsi hizmetlerinizin başarıyla ve sağlıcakla devamını diliyorum. Bu vesileyle tüm din görevlilerimizin Camiler ve Din Görevlileri Haftası’nı bir kez daha tebrik ediyor, ebediyete intikal eden tüm din görevlilerimize de Cenab-ı Hak’tan rahmet diliyorum” diye konuştu.Gölcük İlçe Müftüsü İlyas Öztel ise her zaman kendilerine destek oldukları için ve sürekli yanlarında olduğu için Başkan Ellibeş’e nazik ziyaretlerinden dolayı teşekkür etti.

 

 

 

Yorumlar: 0

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)

+ 33 = 42