AİLELER YETKİLİLERE SESLENİYOR, TEHLİKE SAÇIYOR!

 

Anıtpark’taki fıskiye tehlike saçıyor. Geçtiğimiz günlerde bir çocuk burada düşerek kafasını vurdu ve kalp masajı ile hayata geri döndü. Aileleri çocukların giremeyeceği şekilde fıskiyenin çevresinin kapatılmasını istiyor ve yetkililere sesleniyorlar.

 

 

 

 

Şimdi bu yapacağımız habere bazı okurlar tepki gösterebilir, ne güzel oynuyorlar bunda da ne var diyebilir ama yaşanmış bir kaç tane olay var ve bu durum gelecekte de çok üzücü olayların yaşanacağının habercisi.

ÇOCUK DÜŞEREK KAFASINI VURMUŞ

Anıtpark’taki fıskiyeden bahsediyoruz. Görüldüğü üzere bu fıskiye çalıştığı zamanlarda çocuklar içine giriyor ve saatlerce bir oraya, bir buraya koşturarak suyla oynuyor. Geçtiğimiz gün bir çocuk yine oynarken ayağı kayıyor ve kafasını çarparak yere düşüyor. Çevredekiler hemen yardımına koşuyor. Çocuk dakikalarca kendine gelemezken, kalp masajı doktor tarafından hayata döndürülüyor ve sonrasında hastane de tedavi altına alınıyor. Bize anlatılan bu.

AİLELER YETKİLİLERE SESLENİYOR

Evet bu konu aslında oradan geçerken sürekli konuştuğumuz bir sıkıntı idi. Çevredekilerle ve ailelerle konuşunca fıskiyenin çok güzel olduğunu ama çocukların giremeyeceği bir şekilde etrafının çevrilmesi gerektiğini dile getirdiler ve de bu konuda yetkililere seslenerek bir felaketin daha yaşanmaması için önlem alınmasını istediler.

 

 

 

 

Print

Yorumlar: 0

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)