GENÇ MÜHENDİSİN ÖLÜM HABERİ YASA BOĞDU!
Kocaeli’de Cavo Otomotiv’de Planlama bölümünde beyaz yaka olarak görev yapan Melek Durmuş geçirdiği trafik kazası sonucu vefat etti.
Çayırova’da faaliyet gösteren Cavo Otomotiv’de beyaz yaka olarak çalışan Kocaeli Üniversitesi Mühendislik mezunu 26 yaşındaki Melek Durmuş geçirdiği trafik kazası sonrası hayatını kaybetti.
Melek Durmuş geçirdiği trafik kazası sonucu hayatını kaybetti.
ÜNİVERSİTEDEN BAŞSAĞLIĞI
Kocaeli Üniversitesi Mühendislik Fakültesi ‘nden mezun olan öğrencisinin vefat ettiği bilgisini duyurdu. Üniversite’nin paylaştığı başsağlığı mesajında şu ifadelere yer verildi: “Mühendislik Fakültesi mezunumuz Melek Durmuş’un vefatını büyük bir üzüntüyle öğrenmiş bulunmaktayız. Merhumeye Allah’tan rahmet ;ailesine ,yakınlarına ve üniversitemiz mensuplarına sabır ve başsağlığı diliyoruz.”
MEMLEKETİNE DEFNEDİLECEK
Geçirdiği trafik kazası sonucu hayatını kaybeden Melek Durmuş’un cenazesi 9 Şubat 2026 Pazartesi günü, Bilecik İmam Hatip Tatbikat Camii’inden İkindi namazının ardından defnedilecek.






