VALİ AKTAŞ, GÖLCÜK’TE İZ BIRAKTI

Gününü Gölcük ilçemize ayıran Kocaeli Valimiz İlhami Aktaş, bir dizi ziyaret ve incelemelerde bulundu.

Gölcük ziyaretinin ilk adresi Gölcük Kaymakamlığı olan Vali İlhami Aktaş Kaymakamlık binasında, Gölcük Kaymakamı Müfit Gültekin ve kurum müdürleri tarafından karşılandı. Kaymakamlıkta bulunan birimleri ziyaret ederek personeller ve vatandaşlarla hasbihal eden Kocaeli Valisi Aktaş, Gölcük’te birçok seri ziyaret gerçekleştirdi.

Gölcük Esnaf ve Sanatkârlar Odası Yönetimi Ziyaret Edildi

Kocaeli Valisi İlhami Aktaş, Gölcük ziyaretlerinde, Gölcük Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanlığını da ziyaret etti. Kocaeli Valisi İlhami Aktaş, Gölcük Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanlığına gerçekleştirdiği ziyaretinde Gölcük Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Necmi Kocaman ve yönetim kurulu tarafından karşılandı.

KOCAELİ VALİSİ AKTAŞ BAŞKAN KOCAMAN’DAN BİLGİ ALDI

Kocaeli valimiz Aktaş, çalışmaları ve esnaf odası hakkında Başkan Kocaman’dan bilgi aldı. Gölcük’ün, her alanda kalkınması için esnaf odası olarak projeler ürettiklerini ve fikirlerini beyan ettiklerini belirten Gölcük Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı Necmi Kocaman, ziyaretlerinden dolayı Vali Aktaş’a, teşekkür etti.

BAŞKAN KOCAMAN; ‘SAYIN VALİM, BİZLERE DEVLETİN SICAK YÜZÜNÜ HİSSETTİRDİNİZ’

Kocaeli Valisi Aktaş, Gölcük Esnaf ve Sanatkarlar Odasının yönetim kurulu ile tanıştı, mesleklerini sordu, hasbihal etti. Orada Başkan Kocaman, vali Aktaş’a, duvarda asılı olan fotoğraf karesini gösterdi. O karede merhum efsane vali Recep YAZICIOĞLU ile başkan Kocaman’ın, geçmişte çekilmiş fotoğrafı başkanlık makamının en baş köşesinde asılıydı. Fotoğrafın üzerine  başkan Kocaman; ‘Sizleri ağırlamaktan onur duyduk, Devletin sıcak yüzünü bizlere hissettirdiğiniz için sizlere teşekkür ederiz. Neden Efsane Vali, süper vali dedi Türk milleti  Recep YAZICIOĞLU’na, çünkü Çalışkanlığı ve halka yakınlığıyla görev yaptığı her ilde iz bırakmıştır merhum valimiz Recep Yazıcıoğlu. Sayın valim sizde Gölcük’te, bizlerde iz bıraktınız. Biz devletin sıcak yüzünü,  samimiyeti an be an yaşadık şuan sizinle. Kocaeli şanslı, bölge halkının büyük sevgisini kazanacak bir valimiz var. Hoş geldiniz, iyi ki geldiniz.’ İfadelerini kullandı.

Haber: Tuğba Zeren

 

 

Yorumlar: 0

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)