Binali Yıldırım’dan Genel Sekreter Baraçlı’ya ziyaret

Türkiye Cumhuriyeti 27. Başbakanı ve Türk Devletleri Teşkilatı Aksakallılar Heyeti Başkanı Binali Yıldırım, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Hayri Baraçlı’yı makamında ziyaret etti

Türkiye Cumhuriyeti 27. Başbakanı ve Türk Devletleri Teşkilatı Aksakallılar Heyeti Başkanı Binali Yıldırım, Kocaeli’de gerçekleştirdiği seri ziyaretlerinde  Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Dr. Hayri Baraçlı’yı makamında ziyaret etti. Büyükşehir hizmet binası önünde Genel Sekreter Baraçlı ve Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Başkan vekili Berna Abiş, eski  Başbakan ve Türk Devletleri Teşkilatı Aksakallılar Heyeti Başkanı Binali Yıldırım’ı karşıladı.

Yıldırım’a, AK Parti Kocaeli Milletvekilleri Veysel Tipioğlu, Cemil Yaman ve AK Parti İl Başkanı Şahin Talus da eşlik ettiler.

Yıldırım, Genel Sekreter Baraçlı’yı yeni görevi  için tebrik ederek başarılar diledi. Genel Sekreter Baraçlı,  ziyaretleri için Türk Devletleri Teşkilatı Aksakallılar Heyeti Başkanı Binali Yıldırım’a teşekkür etti.  Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Tıbbi Aromatik Bitkiler Projesi kapsamında elde edilen ürünlerden hazırlanan özel bir hediye takdim etti.

Yorumlar: 0

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)