GÖLCÜK BAŞKAN ÇAVDAR’I İZLİYOR!

MHP Gölcük İlçe Başkanı Derya Çavdar’ın ev sahipliğinde, dualarla başlayan mehteran ekibinin gösterisi ile güne damga vuran, binlerce kişinin çoşku ile katıldığı “Göreve Başlama Töreni” üzerinden sadece 11 gün geçti.  MHP Gölcük İlçe Başkanı Derya Çavdar ve ekibi bu kısa sürede büyük işler başardı.

11 GÜNDE 292 ÜYE

Milliyetçi Hareket Partisi Gölcük’te, güzel işler oluyor. 18 Haziran’da Gölcük’te ‘Göreve Başlama Töreni’ ile görevine resmen atanan iddialı, çalışkan ve başarı odaklı, attığı emin adımlarla yönetimini çok iyi motive eden, Kocaeli MHP’nin ilk kadın ilçe başkanı Derya Çavdar’ı izliyor adeta Gölcük! İzliyorun altını doldurursak Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Gölcük İlçe Yönetimi, parti binasında bir üye katılım programı düzenledi. Programda, 174 kişi partiye üye olurken son 11 günlük sürede 292 kişinin üye olduğu bilgisi verildi.

Programa MHP Kocaeli İl Başkanı Av. Yunus Emre Kurt ve yönetimi, MHP Gölcük İlçe Başkanı Derya Çavdar ve yönetimi, MHP Gölcük Belediye Meclis Üyeleri, MHP eski yöneticileri, üye olacak partililer ve yüzlerce vatandaş katıldı.

BAŞKAN ÇAVDAR; ‘GECE GÜNDÜZ DURMADAN ÇALIŞACAĞIMIZA SÖZ VERİYORUM’

Programda konuşma yapan MHP Gölcük İlçe Başkanı Çavdar, “Sizin burada olmanız, bizi ziyadesiyle mutlu etti, güç verdiniz. İl Başkanımız Sayın Av. Yunus Emre Kurt ve başkan yardımcılarını burada ağırlıyoruz. Hepinize tekrar çok teşekkür ediyorum. Bildiğiniz üzere Gölcük İlçe binamızda Bismillah dedikten sonra çalışmalarımıza hızla başladık. Çok kısa sürede gerek dava arkadaşlarımız gerekse Gölcük’lü hemşerilerimizden güzel tepkiler aldık. On bir gün içinde 118 üye,  dün yaptığımız 174 kişilik toplu üye kaydıyla kısa sürede 292 kişiyi partimize kazandırdık. Bu teveccüh için tüm Gölcük’lü hemşerilerimize teşekkür ediyorum.2023 Güçlü Türkiye için gece gündüz durmadan çalışacağımıza, değerli basın üyelerimizin aracılığıyla, sayın üyelerimiz ve Gölcüklü hemşerilerimize söz veriyorum” ifadelerini kullandı.

BAŞKAN KURT; ‘BU COŞKU MHP’NİN ZAFER YOLUNDA ATTIĞI EMİN ADIMLARDIR’

MHP Kocaeli İl Başkanı Av. Yunus Emre Kurt, Parti binasında üye katılım programında yaptığı konuşmada; “Yaşanan bu coşku MHP’nin zafer yolunda attığı emin adımlardır. Biz burada bu atmosferi yaşadık inanıyoruz ki 2023 seçimlerinden zaferle çıkacağız. Biz Kocaeli için varız herkesin içi rahat olsun sizlerin içinden birisi olarak sizin Kocaeli’nin sesi olacağım. Desteklerinizi bizden esirgemeyin, bizimle aynı yolda yürüyün. Yeni üye olan arkadaşlarım, dik duruşlarıyla MHP saflarında yerlerini almaya başladılar. Bu kararı aldıkları ve içimizden biri oldukları için kendilerine teşekkür ediyor bundan sonraki çalışmalarında başarılar diliyorum” dedi.

Haber: Tuğba ZEREN

 

 

 

 

Yorumlar: 0

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)