Bu nasıl nefistir Zekeriya Abi

Serim: Bu nasıl nefistir Zekeriya Abi

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Basın Sorumlusu Şevki Serim, AK Parti’den İYİ Parti’ye geçen Zekeriya Özak’la ilgili sitem dolu bir paylaştı.


Serim şu ifadeleri kullandı: “Bu nasıl bir nefistir, bu nasıl bir hırstır, bu nasıl bir siyasi nezakettir, bu nasıl düzendir. Doğru diyor, çoğu insanın abisiydi. Beyefendiydi olarak bileğimiz bir kişilikti. Belki kendisi beni tanımaz fakat ben tanırdım kendini. Ak parti kurucusu olarak il başkan yardımcılığı yapmış. Sonra yıllarca  KBB  İmar gibi bir yerin Komisyon Başkanlığını yapacaksın, sonra yine yıllarca 7-8 yıl KBB Başkan Vekilliği yapacaksın ve daha sonra AK Parti’den İzmit Belediye Başkan Aday Adayı olacaksın, aday olamayınca, Deva Partisi’ne  geçti olmadı, Meral hanım rozetini taktı.

SİTEM DOLU

İzmit’e vefa borcunu böylemi ödeyecektin abi. Bir partili kardeşin olarak üzüldüm. İYİ Parti’de  ne kadar duracaksın bilemem fakat geçtiğin partinin rozeti altında 20 sene AK Parti’nin ekmek yediğin, hizmet ettiğin yere, olumsuz konuşmalar yapmayacağınıza inanıyoruz. O zaman daha çok üzülürüz. Siyasi hayallerin, İYİ Parti’den milletvekili adayı olmazsan, izimit belediyesi’ne İYİ Parti’den aday olursunuz inşallah Zekeriya abi. AK Partili kardeşlerin için yarın yine yüz yüze bakacağız diyorsun. Biz senin yüzüne bakmakta bir sıkıntı yaşayacağımızı düşünmüyoruz. Rast gelirsek biz yine Zekerya abi diyeceğiz. Bu arada ben de dahil AK Parti’de değer bulanlar, başka bir yere değer katacaklarını  düşünüyorlarsa biz de hakkında hayırlısı olsun der, yolu da bahtına açık olsun deriz. Selam ve sevgilerimle. Kalın sağlıcakla.”

 

Yorumlar: 0

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)