Vizyon’a, Türk Sağlık Sen’den ziyaret

Türk Sağlık-Sen Kocaeli Şube Başkanı ve Türkiye Kamu-Sen denetleme kurul üyesi Ömer Çeker gazetemizi ziyaret etti.

Türk Sağlık-Sen Kocaeli Şube Başkanı ve Türkiye Kamu-Sen denetleme kurul üyesi Ömer Çeker gazetemiz imtiyaz sahibi Tuğba Zeren ve tüm çalışma arkadaşlarına nazik bir gerçekleştirdi. Ziyarette Çeker, gazetemize başarı dileklerini iletti.

ÇEKER; “KUTSAL VE ONURLU GÖREVİ YERİNE GETİREN

SAĞLIK ÇALIŞANLARIMIZA TEŞEKKÜR EDİYORUM”

Sağlık çalışanlarının canını hiçe sayarak verdikleri bu mücadele karşısında sağlık çalışanlarına yapılan her türlü şiddet ve saldırıyı kınadığını bildiren Başkan Çeker, ” İnsanların yaşam kalitesini yükseltmek ve halkımıza daha sağlıklı bir yaşam sağlamak adına tüm zorluklara göğüs geren sağlık çalışanlarımıza karşı yapılan şiddetin her türlüsünü kınıyorum. Bu kutsal ve onurlu görevi yerine getiren doktorlarımız ve sağlık çalışanlarımıza teşekkürü borç biliyor, bu duygu ve düşüncelerimle, ülkemizin dört bir yanında fedakârca hizmet eden tüm sağlık çalışanlarımızın ‘14 Mart Tıp Bayramı’nı kutluyorum” ifadelerini kullandı.

ZEREN; “EN BÜYÜK FEDAKARLIKLARI GÖSTEREREK, SAĞLIĞIMIZ İÇİN MÜCADELE VERİYORLAR, NE KADAR TEŞEKKÜR ETSEK AZ”

Gazetemizin imtiyaz Sahibi Zeren; “Dünya ve ülke olarak salgınla mücadele kapsamında zorlu bir sınav veriyoruz. Bu süreçte özverili çalışmalarıyla mücadelenin en ön safında yer alan tüm sağlık çalışanlarımızı gönülden tebrik ediyorum. Geçmiş 14 Mart Tıp Bayramı’nı bir kez daha canı gönülden kutluyorum. Görevleri başında hayatlarını kaybeden kahraman sağlık çalışanlarımızı rahmet ve dualarla yad ediyorum. Salgının başlangıcından bu yana gece gündüz demeden her koşulda ve şartta canı siper bir şekilde çalışan sağlıkçılarımızın omzundaki yükü biraz hafifletme adına lütfen kurallara uyalım diyorum. Kendi tedbirlerimizi alarak kahramanca görev yapan sağlık çalışanlarımıza yardımcı olalım” dedi.

ÖMER ÇEKER KİMDİR?

1964 Bayburt doğumlu. Mesleğe 1988 yılında Derince Merkez Sağlık Ocağı’nda başladı. Yaklaşık 10 yıllık memuriyet hayatının ardından 1999 yılında Türk Sağlık Sen Kocaeli Şube Başkanı oldu. 2006 yılından bu yana profesyonel sendikacılık yapıyor. Yaklaşık 23 yıldır Türk Sağlık Sen Kocaeli Şube Başkanı olarak görev yapıyor.

 

Yorumlar: 0

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)

61 − 58 =