YILLAR SONRA BÜYÜK BİR GURUR VE SEVİNÇ YAŞATAN GÖLCÜKSPOR’DA GÖZLER ŞİMDİ?

Geçtiğimiz günlerde, Kentimizi tüm ulusal ve yerel gazetelerde manşet yapan bir transfer Gölcük adı tüm zihinlere kazıdı. Kentimiz için büyük bir transferdi. Fenerbahçe Kulübü, Gölcükspor’da forma giyen 21 yaşındaki orta saha oyuncusu İsmail Yüksek’i kadrosuna kattı. Yıllar sonra yaşadığımız bir gurur, bir sevinçti. Bu transfer, ilçemiz hatta ilimiz için çok büyük bir başarı oldu.

Yıllar sonra ilçemiz spor kulübü Gölcükspor’un süper lige yaptığı bu transfer

hem Gölcük hem Gölcükspor için büyük adımların işaretiydi.

Bu transfer ile Ülkemizin otomotiv devlerinden  ilçemizde faaliyet gösteren Ford Otosan fabrikasının sahibi Ali Koç ve Gölcükspor başkanı Hüseyin Çardak ile yakın ve samimi bir ilişki kuruldu.

İsmail Yüksek’in transferi sonrası oluşan pozitif enerjinin Gölcükspor’a uzun vadeli yatırım getirmesi de söz konusu. Belki büyük sürprizler, belki bir  sponsorluk, belki de kulüpler arasındaki farklı sportif temaslar getirecek.  Yani bu noktada  İsmail Yüksek transferinin kesinlikle Gölcükspor Başkanı Çardak ve yönetim başarısı olduğu bir gerçektir. Bu transfer bize kazanan Gölcük ve Gölcükspor olacak dedirtiyor.

GÖZLER FURKAN’DA

Gölcükspor’dan İsmail Yüksek’in Fenerbahçe’ye transferinin ardından, Süper Lig ekipleri gözünü kırmızı siyahlı temsilcimizde forma giyen diğer genç isimlere çevirdi

Gölcükspor yönetim kurulu İsmail’in transferinin olumlu bir şekilde tamamlanmasının ardından yeni isimleri ön plana çıkarmaya başladı. Gölcükspor yönetim kurulu şimdi diğer genç oyuncular için gelen yeni teklifleri değerlendiriyor.

Yeni bir teklifin geldiği genç futbol Furkan Özyapı Ben Gölcük’te oturuyorum, Gölcükspor’da büyüdüm bu zamana kadar hep fedakârlık yaptım, gerekirse kulübüm için tekrar aynı fedakârlıkları yapmaya her zaman hazırım. Hem benim hem de menajerimin de fikri Gölcükspor’un para kazanmasından yana, Başkanımın da bu yolda kolaylık sağlayacağından şüphem yok” diyor.

BAŞKAN ÇARDAK,

Gölcüksor Kulüp Başkanı Hüseyin Çardak ise yaptığı açıklamada, “Furkan’ın transferinin değerlendiyoru 22 Şubat 1999 doğumlu genç futbolcumuz Furkan Özyapı’ya transfer teklifleri yapıldığı doğrudur. Biz de yönetim kurulu olarak teklifi değerlendiriyoruz. , Furkan Özyapı’nın transferi netlik kazandığında yönetim kurulu olarak gerekli açıklamaları kamuoyu ile paylaşacağız “dedi.

Yorumlar: 0

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)