YUKARI KÖY SPOR KULÜBÜ AÇILDI

YUKARI KÖY SPOR KULÜBÜ AÇILDI

Gençlerimizin yoğun taleplerini karşılıksız bırakmayan Ak Parti’nin Değerli İlçe Teşkilatı, yukarı Değirmendere’ye gençlerimizin hem spor faaliyetlerini yürütebilecekleri hem de sosyal ve kültürel anlamda toplanarak vakitlerini geçirebilecekleri YUKARI KÖY SPOR KLUBÜNÜ dün akşam resmi olarak açtı

.
Açılışa Gölcük Belediye Başkanı  Av. Ali Yıldırım SEZER ve AK Parti İlçe Başkanı Çetin SEYMEN,   teşkilatın birbirinden değerli yöneticileri de katıldı.
Yukarı Değirmendere’li halkımızın yoğun katılım sağladığı açılışta kurdeleyi başkan Av.Ali Yıldırım Sezer, başkan Çetin Seymen ve Kulübün ilk başkanı Hasan Çevik birlikte kesti.
Açılışta Gölcük Belediye Başkanı Sezer’e ve İlçe Başkanı Seymen’e,

Yukarı Köy Spor Kulübünün formaları hediye edildi.
Aynı zamanda kulübe desteğini hiç esirgemeyen Gölcük Belediye Başkanı Sezer’e ve GÜNGÖR OPTİK’in sahibi Gölcük esnafı  Güngör YILMAZ’a,  emeklerinden dolayı plaket taktim edildi.

Başkan Sezer ve Seymen’in, konuşmalarının ardından yukarı mahalle gençlerinin, kulüpleri adına bir televizyon isteği oldu. Gençlerin kulübe televizyon isteğini geri çevirmeyen başkanlara yukarı köy gençleri teşekkür ettiler.

Yorumlar: 0

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)

34 − 27 =