GÖLCÜK BELEDİYESİNE TEŞEKKÜR ETTİ

Bursa’dan Ailesiyle Yarhisar’ı gezmeye geldi

Bursa’da esnaflık yapan Zafer Sözer önceden görüp gezemediği Gölcük Belediyesi Yarhisar Müze Gemisi’ni, bu kez çocuklarını da getirerek gezdi. Vatani görevini piyade er olarak tamamlayıp teskeresini almanın mutluluğunu yaşadığını belirten ziyaretçi Zafer Sözer, müze gemiyi gezerken oldukça duygulandığı görüldü.

Bursa’da esnaflık yapan Zafer Sözer önceden görüp gezemediği Gölcük Belediyesi Yarhisar Müze Gemisi’ni, bu kez çocuklarını da getirerek gezdi. Tarihi değerlere çok önem verdiğini belirten Sözer, her ikisi de karate sporcusu olan çocuklarıyla beraber Bursa’dan müze gemiyi gezmeye geldiklerini belirtti.

YARHİSAR’DA DUYGU DOLU ANLAR

Yüzde elli beş ortopedik engelli olmasına rağmen, vatani görevini piyade er olarak tamamlayıp teskeresini almanın mutluluğunu yaşadığını belirten Zafer Sözer, müze gemiyi gezerken oldukça duygulandığı görüldü. 1974 Kıbrıs Barış Harekâtı’nın ege safhasına katılmış gazi bir gemi olan Yarhisar’ın her alanını rehber eşliğinde gezen Sözer, bir sonraki geziye eşini de getireceğini belirtti.

GÖLCÜK BELEDİYESİNE TEŞEKKÜR ETTİ

  1. C. G. Yarhisar’da 1980-1985 yıllarında makine bölüm astsubayı olarak görev yapmış olan müze gemi müdürü İlhan Akbulut Sözer ailesinin ziyaretini şu sözlerle açıkladı. ” vatan, millet, bayrak aşığı bir kardeşimizin, evlatlarıyla birlikte Bursa’dan müze gemimizi ziyarete gelmeleri bizi fazlasıyla mutlu etti. Geminin tüm alanını gezdirip, genel bilgi sahibi olmalarına yardımcı olduk. Bu duyguyu çocuklarına da aşılaması ayrıca takdire değerdi ” dedi. Gezi sonrası hizmetlerinden dolayı Gölcük Belediye Başkanı avukat Ali Yıldırım Sezer’e teşekkür eden Sözer ailesi, anı defterine duygularını yazdıktan sonra Gölcük’ten ayrıldı
Yorumlar: 0

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)

32 − = 28