“GÖREVİMİN BAŞINDAYIM”

2018-2019 futbol sezonunda yeni sahiplerine devredilen Körfez Spor Kulübü’nde Başkan Selim Aktürk’ün yerine Körfez Spor Kulübü AŞ Yönetim Kurulu Başkanı Onur Alp futbolcularla bir araya geldi.

KÖRFEZSPOR’DA DEĞİŞİM

Körfezspor Kulübü Başkanı olarak görevini sürdüren Selim Aktürk son yaşanan gelişmelerin ardından yaptığı açıklamada “Yönetim Kurulu olarak işlerimin yoğunlundan dolayı sezonun ikinci yarısında Körfez Spor Kulübü AŞ Yönetim Kurulu Başkanı Onur Alp kırmızı beyazlı gençlerle yakından ilgilenecek. Kulübümüze her zaman maddi ve manevi desteğimi sürdüreceğim. Spor kamuoyunda Körfezspor Kulübü’nü 500 bin TL karşılığında devrettiğimiz söylentisi var. Bu söylentiler hiçbir zaman gerçeği yansıtmıyor. Biz yönetim kurulu olarak görevimizi sürdürürken genç futbolcularla yolumuza devam edeceğiz” dedi.

ŞİRKETİN BAŞKANI ONUR ALP TESİSTE

Körfezspor Kulübü Başkanı olarak Selim Aktürk görevini sürdürürken Körfez Spor Kulübü AŞ Yönetim Kurulu Başkanı Onur Alp kırmızı beyazlı futbolcularla bir araya gelerek değerlendirmede bulundu. Körfezspor Kulübü AŞ Yönetim Kurulu Başkanı Onur Alp, “Başkanımız Selim Aktürk yine başımızdadır. Ben Yönetim Kurulu Başkanı olarak görevdeyim. İlk önce bunu bilmenizi isterim. Futbol bu; yeniliriz, yeneriz ya da berabere kalırız. Her zaman istediğimiz sonuçları alamayabiliriz. Önemli olan önce örnek insan ve sonra da iyi bir sporcu olmaktır. Çok gençsiniz ve önünüzde Allah nasip ederse uzun bir futbol hayatı var. Kulübümüzün içinde bulunduğu ekonomik sıkıntılar bir yana sizler elinize geçen bu fırsatı iyi değerlendirmelisiniz” ifadelerini kullandı.

Yorumlar: 0

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)

37 − = 32