“GÖLCÜK’Ü ÇOK GÜZEL PROJELER BEKLİYOR”

AK Parti İlçe Başkanı İdris Alp, geçtiğimiz akşam ilçe binasında haftalık basın toplantısını gerçekleştirdi. Başkan Alp, aday adaylığı için 1 Aralık Cumartesi gününe kadar zaman olduğu bildirdi. Alp ayrıca profesyonel ekibimizle birlikte çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Gelecek dönem de Gölcük’ü çok güzel projeler bekliyor. Her mahallede insana dokunan, insan odaklı projelerimiz olacak. Eksikleri ve yol haritamızı belirledik” dedi.

AK Parti Gölcük İlçe Başkanı İdris Alp haftalık olağan basın toplantısını gerçekleştirdi. Toplantıda ilk olarak ülke gündemini değerlendiren Başkan Alp, ‘Ülkemiz ekonomik dalgalanmayı doğru politikalarımız sayesinde atlatıyor. Türkiye bölgesinde çok önemli  bir ülke, bu yüzden ülkemiz üzerinde oynanan oyunları hepimiz görmekteyiz. Türkiye birlik ve beraberliği ile tüm ülkelere örnek olmaktadır. Millet olarak ülkemiz üzerindeki tüm kuşatmaları kıracağız. Gün geçtikçe güçlenmeye devam edeceğiz. Bugün kilit ülke konumundayız, Türkiyesiz kimse plan yapamaz” dedi.

“BÜYÜKAKIN SEVİNDİRİCİ BİR İSİM OLDU”

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkan Adaylığına Tahir Büyükakın’ın açıklanması konusu hakkında açıklama yapan İdris Alp, “Bizim için sevindirici bir isim oldu. Sayın Tahir Büyükakın kenti iyi tanıyan, sorunları bilen bir başkan adayımız. Kocaeli Büyükşehir lokomotif bir kent. İnşallah bahtı ve yolu açık olsun.  Kocaeli Büyükşehir baba, ilçeler büyükşehir evladıdır. Büyükşehirin ilçelerle aynı doğrultuda çalışması ilçelere büyük bir avantaj sağlayacak. İl ve Büyükşehirlerde Sayın Cumhurbaşkanımız 20 İl’i daha açıkladı. Süreç devam ediyor. Süreç tüm ülkemize ve ilimize hayırlı olsun” dedi.

“HASTANE DIŞINDA PROJELERDE SORUN YOK”

İlçemizdeki yatırımların hastane projesi dışında sorunsuz devam ettiğini ifade eden Başkan Alp, ‘Değirmendere’de Marina projesi bakanlıktan çıkmak üzere. Değirmendere Kültür Merkezi’nin arka bölümünde yapılacak olan Yat Marina Projesi ilçemize önemli değer katacak. Tüm yatırımlarımız hastane dışında sorunsuz devam ediyor. Ekonomik dalgalanmadan ötürü Hastane projemizde sarkma oldu. Onda da sorunlar çok yakında aşılacaktır. Denizevler için yapılan konutlar hızla tamamlanıyor, Değirmendere köprülü kavşak projesinde bayağı yol alındı, Değirmendere için yapılan yapılan kapalı Pazar da temel atıldı inşaat yükseliyor, sanayimiz tamamlandı. Mevcut sanayi yakında boşaltılacak. Bu noktada sanayi esnafımıza zaman kolaylığı sağlanacaktır” dedi.

“İNSANA DOKUNAN PROJELERLE YOLA ÇIKACAĞIZ”

Açıklamasına devam eden Alp, “Şu anda aday adaylarımız her yerde çalışmaktalar. AK Parti her yerde. AK Parti sadece seçim dönemlerinde çalışan parti değildir. Bizler sorunları tespit edip, beklentileri alan çalışmalar yapıyoruz. 6 aydır çalışmalarımızı yapıyoruz. Profesyonel ekibimizle birlikte çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Gelecek dönem de Gölcük’ü çok güzel projeler bekliyor. Her mahallede insana dokunan, insan odaklı projelerimiz olacak. Eksikleri ve yol haritamızı belirledik. Her şey yol, kaldırım, bina değildir. Artık beklentiler değişti. Seçmenlerin beklentisine göre bizlerde kendimizi geliştiriyoruz” ifadelerini kullandı.

“BİZ GÖLCÜK’E AŞIĞIZ HİZMET ETMEK BENİ MUTLU EDİYOR”

Neden belediye başkanlığa aday adaylığını koyma kararını aldığını da açıklayan İdris Alp, ”Biz Gölcük’e aşığız, Gölcük insanına hizmet ediyoruz, insanları mutlu etmek beni de çok mutlu ediyor. Gölcük Sevdalısıyız. Bu yüzden de aday adayı olmaya kararı verdim. Benimle ilgili durum 1 Aralık Cumartesi günü saat 17:00’ye kadar belli olacak. Şuan için belli değil” diyerek açıklamalarını bitirdi. Haber: Serkan SIDAL

Yorumlar: 0

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)

68 + = 78