AK PARTİ’DE NİHAT ABİŞ RÜZGARI

10 yıl Ulaşlı’da belediye başkanlığı yapmış, 10 yıldır da Gölcük Belediyesi’nde Genel Koordinatörlük görevini sürdüren Nihat Abiş, Gölcük Belediye Başkanlığı aday adaylığına başvurusunu kalabalık bir grupla ilçe binasında yaptı. Abiş’e ilgi büyük oldu.

Ak Parti Gölcük’te başvuru rüzgarı devam ediyor. 10 yıl Ulaşlı’da belediye başkanlığı yapmış, 10 yıldır da Gölcük Belediyesi’nde Genel Koordinatörlük görevini sürdüren Nihat Abiş, Gölcük Belediye Başkanlığı aday adaylığına başvurusunu kalabalık bir grupla ilçe binasında yaptı. Abiş ilk olarak Başkan Yardımcıları Mustafa Alkan, İbrahim Ulufer ve Çetin Seymen’e belgelerini teslim etti. Alkan ilk olarak yaptığı konuşmada, Değerli büyüğümüz Abiş abimiz başvurusunu yapıyor, kendisine ve partimize hayırlı uğurlu olsun dileklerimi iletiyorum sözü kendisine veriyorum” dedi.

“BÜTÜN ADAYLARA BAŞARILAR DİLİYORUM”

Sonrasında da toplantı salonunda kalabalık gruba seslendi ve şunları söyledi: “Bugün burada vermiş olduğunuz gönül desteğinden dolayı öncelikle hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Benden önce müracaat eden benden sonra müracaat edecek değerli arkadaşlarımızın hepsine, bu kutsal büyük mücadelenin hizmet etme mücadelesinin medeni cesareti içerisinde partimizdeki belediye başkanlığı aday adaylığı müracaatları için hepsini tebrik ediyorum, başarılar diliyorum.

  • “AİLE BENİM ŞAHSIN ÜSTÜNE KARAR VERDİ”

Siyasette akılbali olmuş bir abinizim, arkadaşınızım. Siyasette hırs Allah korusun insanı felakete götürür. Siyasetteki hırsı dizginleyebilmek önemlidir. Siyasette neyi ne kadar istediğinizden ziyade sizi siyaset yapanları tercih edecek olan milletimizin sizlerin ne kadar görmek istediği ile alakalıdır. Bu manada Gölcük’te şahsımız ve ailemizle alakalı yoğun bir baskı oluşmuştur. Aile kendi içerisinde yapmış olduğu değerlendirmelerde  bu işi bizim şahsımızla devam etmesi noktasında karar verildi. Bu manada teşkilatlarımızı insanlarımızı yorduk üzdük. Böyle olması gerekiyordu, böyle de oldu.

“ÜNİVERSİTEYİ KAZANMAMA RAĞMEN GİDEMEDİM”

Ben lise mezunuyum arkadaşlar. Ben küçük yaşta babasını kaybetmiş biri insanım. Konya Selçuk Üniversitesi Sosyal Bilimler Fakültesini kazanmama rağmen gidemedim. Abilerime emanet kaldığım için bana kıyamadılar beni üniversiteye göndermediler. Kütüphane de 2 bin kitap vardır hepsi elimden geçmiştir. 20 yıllık idarecilik tecrübem var. 10 yıl Ulaşlı’da belediye başkanlığı yaptım, sonrasında da Mehmet Başkanımızın talebi sonrasında da 10 yıldır Gölcük Belediyesinde görev yapmaya gayret ettim. Ne kadar başarılı olup olmadığımı bilemem. Bugün gelinen nokta itibariyle bu hizmet yarışında birinci öncelik Türkiye’nin, Cumhuriyetimizin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk’ün de dediği gibi muhasır medeniyetlerin üstüne çıkmasında 1 tuğla daha koyabilmenin mücadelesini vermektir. İkinci mücadele partimin bayrağını daha yüksek burçlara dikilme mücadelesidir. Üçüncü mücadelem doğduğum büyüdüğüm yer olan Gölcük’e hizmet etme şansı verilirse bana bugüne kadar yaptığımız hizmetlerin üstüne koyarak hizmete devam etmeyi arzu ediyorum.

“İLLA ADAY OLACAĞIM DİYE BİR HIRSIM YOK”

İlla aday olacağım bir hırsım yok. Allah hakkımızda hayırlısı ise bu işi nasip etsin. Siyasetçinin yaptığı hata şahsında kalmaz, topluma maal olur. Adaleti teslim edecek idareceleri başımıza teslim etsin. Gölcükümüze aday olacak Şu başvurum hiç kimsenin kafasında kalmasın. Bütün samimiyetimle söylüyorum genel merkez yapacağı kamuoyu araştırmasında partiyi en çok oy oranı ile temsili edebilecek liyakatli ve değerli ismi Gölcük Belediye Başkanı adaylığa getirecektir. Biz şahsımız olarak müracaatımızı yaptık. Başvuran bütün adaylarımız içinden birini aday gösterecek. Ben de şahsın olarak aday gösterilecek ismin yanında sonuna kadar duracağımı namusun şerefim üzerine söz veririm” diyerek alkışlar arasında sözlerini noktaladı.  Haber: Serkan SIDAL

Yorumlar: 0

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)

9 + 1 =