87 YAŞINDA RESİM SERGİSİ AÇTI

Gölcük Belediyesi Kültür Sanat etkinlikleri kapsamında, Gölcük Huzurevi sakinlerinden 87 yaşındaki Nihat Göksay tarafından hazırlanan birbirinden değerli eserlerin yer aldığı Karma Resim Sergisi’nin açılışı Gölcük Sanat Galerisinde geniş katılımla yapıldı.

Nihat Göksay’ın Karma Resim Sergisi’nin açılışına, Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş, CHP Gölcük Belediye Başkan adayı CHP İlçe Kadın Kolları Başkanı Türkan Çimen ve yönetimi, Türkiye Muharip Gaziler Derneği Gölcük Şubesi Başkanı Mehmet Arslan ve Gaziler, Kent Konseyi Kadın Meclisi üyeleri, Yarhisar Müze Gemisi Müdürü İlhan Akbulut ve sanatseverler katılım sağladı. Açılışta konuşlma yapan sergi sahibi Nihat Göksay, başta Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş olmak üzere katılım sağlayan tüm sanatseverlere teşekkürlerini iletti.

GÖKSAY’IN RESİMLERİNE HAYRAN KALDILAR

Yaklaşık bir ay önce Nihat Göksay’ın Huzurevi’nde açtığı sergiye katılan ve resimlerine olan hayranlığını dile getiren Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş; “Geçtiğimiz günlerde huzurevi sakinlerini ziyaret gittiğimizde Nihat ağabeyimizin yağlı boya tablolarını görmüştüm ve cidden hayran kalmıştım. Bugün de Gölcük Sanat Galerisi’nde bu Karma Resim Sergisi’ni açmış olması beni son derece mutlu etti. Bugün de açılışta bir araya geldik. Sevgili ağabeyimiz Nihat Göksay’a emeklerinden ötürü çok teşekkür ediyorum” dedi. Konuşmaların ardından sergi açılışına geçildi. Açılış kurdelesi Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş ve Karma Resim Sergisi sahibi Nihat Göksay tarafından kesildi. Sergiyi gezen katılımcılar, resimlere olan beğenilerini dile getirdiler.

Yorumlar: 0

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)

64 + = 70