80 OTOBÜSLE ANKARA’YA GİDECEKLER

 

AK Parti İl Başkanı olarak ilk basın toplantısını gerçekleştiren Abdullah Eryarsoy, 18 Ağustos’ta gerçekleştirilecek büyük kongreye hazır olduklarını belirtip, “80 otobüsle Ankara’ya gideceğiz” dedi.

 

 

 

 

3 aydır vekaleten yürüttüğü göreve geçtiğimiz hafta asaleten atanan AK Parti İl Başkanı Abdullah Eryarsoy ayağının tozuyla il başkanı olarak ilk resmi basın toplantısını gerçekleştirdi. Seka Park Maide Restaurant’ta gazetecilerle bir araya gelen Eryarsoy’un gündeminde 18 Ağustos’ta gerçekleştirilecek Büyük Kongre vardı. Hazırlıkların bu hafta tamamlanacağını belirten Eryarsoy, 80 otobüsle Ankara’ya gideceklerini belirtti.

KOLTUK SEVDAMIZ YOK

AK Parti İl Başkanı Abdullah Eryarsoy şu açıklamalarda bulundu; “26 Nisan’da Şemsettin Başkanımızın istifasıyla birlikte il başkanlığı görevini vekaleten yürütmeye başladık. Geçtiğimiz hafta genel merkezimizin takdiriyle atamamız yapıldı. Kocaeli uyumun kenti. 13 belediyemizin 13’ü de bizde. Bizim amacımız bundan sonrada var olan uyumu korumak. Bütün teşkilatımızla el ele vererek, kenetlendik. Bizde koltuk sevdası olmaz, hizmet sevdası olur. Muhalefete bakın koltuk sevdası var. Birbirlerine girmişler.

YENİ İCRAMIZ HAYIRLI OLSUN

AK Parti’de bir seçim bitince diğer seçimin çalışması başlar. Önümüzdeki süreçte hedefimiz yerel seçimler. Tekrardan 13 belediyeyi de almak için çalışacağız. İl Yürütme Kurulu’muzda bazı değişimler yaptık. Partimizin ruhunda sürekli yenilenme vardır. Yer değişimi olduğunda kardeşçe yerlerimizi birbirlerine bırakırız. Görev alan her arkadaşıma canı gönülden teşekkür ediyorum. Yeni kurulumuzun hayırlara vesile olmasını diliyorum.

BÜYÜK KONGREYE HAZIRIZ

Başiskele İlçe Başkanımız olarak Mustafa Koral atandı. Ona da hayırlı olsun dileklerimi iletiyorum. Büyük kongre hazırlıklarına başlamakla ilgili genel merkezimizden talimat aldık. Bizde bu hafta içerisinde bütün hazırlıklarımızı tamamlayacağız. Gençlik ve kadın kollarımızda çalışmalarını sürdürüyor. Yaklaşık 80 otobüs olarak büyük kongreye katılım göstereceğiz. Vekillerimizle Ankara’da görüştük, belediye başkanlarımızla kısacası herkesle görüştüm. İl Başkanı olmamı hepsi destekledi. Bu süreçte yanımda olan herkese ayrı ayrı teşekkür ediyorum.”

 

 

 

 

 

 

 

Yorumlar: 0

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)

+ 52 = 62