“8 Temmuz Perşembe günü Kongre Sarayı’nda Buluşalım”

Gölcük Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatifi’nin Olağan Genel Kurul 8 Temmuz 2021 Perşembe günü Kongre Sarayı’nda saat 12:00’de gerçekleştirecek. Kongre öncesi adaylığını açıklayan Musa Yurduseven ve ekibi gazetemizi ziyaret etti.

Aylar öncesinden adaylığını açıklayan ve bu süre zarfında Gölcük’ü ekibiyle birlikte karış karış gezen Gölcük Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatifi Başkan Adayı Musa Yurduseven’in Değerli Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Üyelerinden bir isteği var.

ADALETTEN YANAYIZ

Şöyle devam ediyor Yurtseven; Bizler ne 1 eksik ne 1 fazla Gölcük esnafına olan sevdamızla yeter söz esnafındır sloganıyla çıktığımız bu kutlu yolda siz değerli üyelerimizden bir isteğimiz olacak. Bilindiği üzere kooperatif seçimleri açık oylama usulüyle yönetim kurulu seçiyor. Bizler adaleti ve demokrasiye olan inancımızla yapılacak olan seçimde kapalı oy kullanılması için sandık kurulması için üyelerimize tek tek gezip anlatıyoruz. Kapalı oylama olması için siz değerli hazirunun oylarıyla genel kurulundan geçirilmesi gerekiyor. Sandık konuldu mu kim kime oy kullanmış hiç önemli değil, önemli olan adaletli bir seçim yapılmasıdır. Açık oylama olduğu zaman herkes kime oy verdiğinizi görüyor. Buda adaylı seçimlerde pekte etik olmuyor ve hoş karşılanmıyor. Bu yüzden divan kuruluna kapalı oy kullanılması için bir önerge sunacağız. Önerge genel kurulundan geçerse sandık kurulacak ve herkes hür iradesiyle oyunu kullanabilecek. Başından beri dediğimiz gibi bizler adaletten yanayız. Kazanmakla kaybetmek kardeştir” dedi.

GÖREVE TALİBİZ

Yurduseven; “Yaklaşık 7 aydır geziyoruz. Bu süreçte güzel ve olumlu dönüşümler alıyoruz. Esnafımız artık değişim şart, değişim her zaman iyidir. Her değişimde bir önceki yönetimden daha iyisini yapan, hizmet sunacaklarına inanıyorlar. Bizlerde bu inançla daha iyi nasıl hizmet verebiliriz onun çalışmalarını yapıyoruz. Yönetim anlayışımız oturan değil gezen, sorun çıkaran değil sorun çözen bir anlayış sergileyeceğiz. Temmuz 2021 Perşembe günü Kongre Sarayı’nda saat 12:00’de gerçekleştirecek olan kongre Gölcük halkına hayırlı uğurlu olsun” ifadelerini kullandı.

 

Yorumlar: 0

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)

72 − = 63