6+HDP li masadan aday çıkmayabilir ama gurme çıkacağı kesin

MHP Gölcük İlçe Başkanı Derya Çavdar Aksoy ilçe ve ülke gündemine dair açıklamalarda bulundu.

Çavdar; ‘Bildiğiniz üzere 20 Ağustos Cumartesi günü “Gönül Soframızı” kurduk. Muhteşem bir kalabalıkla programımızı gerçekleştirdik. Katılım sağlayan, gelemeyip arayan, sonraki gün susmayan telefonda teşekkür ve başarı mesajlarını ileten   tüm dava arkadaşlarımıza teşekkür ediyoruz.’

MUHALEFET SALONU TIKLIM TIKLIM DOLDURAN YEMEĞİMİZLE DEĞİL,

MÖNÜMÜZLE DAHA ÇOK İLGİLENDİ

Düzenlediğimiz yemek parti içi birliğimizi, dirliğimizi göstermesi açısından önemli bir organizasyon oldu. Muhalefetin de gözü üstümüzdeydi. Yalnız kalabalıktan, söylenenlerden çok “yemek mönüsüyle” ilgilendiklerini düşünüyoruz.

‘6+ HDP’Lİ MASANIN EN ÖNEMLİ BAŞLIĞI, YEMEK MÖNÜLERİ’

Şubat ayından itibaren 6 kez yuvarlak masa etrafında, 1 kez de sistem değişikliği önerisi toplantısında bir araya gelen ancak somut bir adım atamayan ve ortak aday konusunda isim açıklayamayan 6+HDP li masada öne çıkan en önemli başlık yemek mönüleri olmaya başladı.

12 Şubat 2022 tarihinde CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun ev sahipliğinde yapılan ilk toplantının menüsü , Zencefilli bal kabağı çorbası,  güveç,  etli pazı sarma, Ege otlu baklava, börek vişne, zeytinyağlı portakallı kereviz, salata, kabak ve ayva tatlısı toplantıya renk kattı.

‘2. TOPLANTILARINA İSE TANDIR DAMGA VURDU’

27 Mart 2022 tarihinde Deva Partisi Genel Başkanı Ali Babacan’ın ev sahipliğinde yapılan 2. toplantıya ise beğendili tandır damga vurdu. Bunun yanında ise mercimek çorbası, zeytinyağlı sebze tabağı, paçanga böreği, içli köfte, salata ve tatlı ikram edildi.

 ‘3. TOPLANTIDA İSE KAYMAKLI EKMEK KADAYIFI MASAYI SÜSLEDİ’

24 Nisan 2022 tarihinde Demokrat Parti Genel Başkanı Gültekin Uysal’ın ev sahipliğinde yapılan 3. toplantıda da masa oldukça zengindi. Erişteli yeşil mercimek çorbası, ilik soslu kuzu incik, fıstıklı kuş üzümlü iç pilav, üzüm hoşafı, mevsim salata, ezme, cacık ve kaymaklı ekmek kadayıfı masayı süsledi.

‘4. TOPLANTIDA DAVUTOĞLU, KUZU SARMASI İLE AĞIRLADI KONUKLARINI’

29 Mayıs 2022 tarihinde Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu’nun ev sahipliğinde düzenlenen 4. toplantıda kuzu sarması beğenilen yemekler arasındaydı. Ana yemeğe bamya çorbası, enginar, salata ve tatlı eşlik etti.

‘5. TOPLANTIDA AKŞENER FARKINI HİSSETİRDİ,

GAZİANTEP VE BEYPAZARI BAKLAVASI İLE DONATTI MASAYI’

3 Temmuz 2022 tarihinde İP Başkanı Meral Akşener’in ev sahibi olduğu 5. toplantı ise farkını hissettirdi. Vatandaşın ‘açız’ sözleri üzerine kameralar önünde ağlayacağını söyleyen Meral Akşener, ortakları için kamera arkasında masayı donattı. Menüsünde; tarhana çorbası, zeytinyağlı barbunya, zeytinyağlı sarma, su böreği, yoğurtlu tarator, balık lokum, gavurdağı salata, bulgur pilavı, kuzu güveç, meyve tabağı, dondurma, Gaziantep ve Beypazarı baklavası yer aldı.

‘6. TOPLANTIDA BAKLAVANIN YANINA SÜTLAÇ EKLENDİ’

21 Ağustos 2022 tarihinde 6. toplantısını Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu’nun ev sahipliğinde yapan masa ortakları akşam yemeğinde düğün çorbası, güveç, bulgur pilavı, söğüş, havuç tarator, ezme, közlenmiş patlıcan, çoban salata, sütlaç ve soğuk baklavanın tadına baktı.

Vatanın bekası, milletin birliğinin konuşulduğu “masa”  özlemi çekenler varsa  Saklı Bahçede kurulan 12 kişilik 100 masayı izlesinler. Tabi ayakta bekleyenlerden görebilirseniz…

Yorumlar: 0

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)

+ 38 = 46